Παρασκευή 15 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

«ΜΕΤΚΑ»: Τη διενέργεια ελέγχου σχετικά με την αντιμετώπιση της εργοδοσίας σε βάρος του συνδικαλιστή Κ. Στεργίου και των άλλων 4 συναδέλφων του στη ΜΕΤΚΑ, που είχαν απολυθεί και επαναπροσλήφθηκαν κάτω από την πίεση των εργατικών αντιδράσεων, ζήτησαν χτες από την Επιθεώρηση Εργασίας στο Βόλο, εκπρόσωποι Σωματείων και φορέων που συμμετείχαν στην προχτεσινή σύσκεψη - εκδήλωση αλληλεγγύης στους διωκόμενους. Μετά και την υποβολή του αιτήματος αναβλήθηκε η τριμερής συνάντηση για το θέμα, που επρόκειτο να γίνει χτες στην Επιθεώρηση Εργασίας.

«ΚΑΤΣΕΛΗΣ»: Σε γενική συνέλευση προχωρούν μεθαύριο Κυριακή οι εργαζόμενοι της εταιρείας, για να καθορίσουν πρόγραμμα αγωνιστικών κινητοποιήσεων. Η εργοδοσία όχι μόνο δεν έχει καταβάλει το σύνολο της μισθοδοσίας στους εργαζομένους, αλλά ταυτόχρονα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνέχισης, ή μη, της λειτουργίας της.

«WIND»: Σε μία ακόμα απόλυση προχώρησε προχτές η «Wind», «χωρίς καμία αιτιολογία, χωρίς καμία παρατήρηση στα 10 χρόνια που εργάζεται», όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο ΣΕΤΗΠ. Αντιδρώντας άμεσα οι εργαζόμενοι προχώρησαν χτες σε συνέλευση και αποφάσισαν να κάνουν αποκλεισμό σήμερα των κτιρίων της εταιρείας στη Λ. Αθηνών και την ερχόμενη Δευτέρα στο Μαρούσι.

ΕΚΑΒ: Συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας που ξεκίνησαν στις 4 Απρίλη οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ διεκδικώντας την καταβολή των υπερωριών και εξαιρέσιμων που τους οφείλονται από το Δεκέμβρη του 2010, του επιδόματος στολής και των αποζημιώσεων εκτός έδρας για όλο το 2010.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ