Πέμπτη 28 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2011
ΠΑΣΕΒΕ
Μαζικά την Πρωτομαγιά

Καλεί σε προσυγκέντρωση στην πλ. Κάνιγγος στις 9 το πρωί και στο Σύνταγμα στις 10 το πρωί

Σε μαζική συμμετοχή στις πρωτομαγιάτικες διαδηλώσεις, για να τιμηθούν οι αγώνες που έγιναν και να προετοιμαστούν οι νέοι, μεγαλύτεροι αγώνες που θα έρθουν, καλεί τους αυτοαπασχολούμενους, επαγγελματίες, βιοτέχνες, μικρούς εμπόρους και αυτοκινητιστές, η Γραμματεία της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης ΕΒΕ (ΠΑΣΕΒΕ). Στην Αθήνα, η ΠΑΣΕΒΕ καλεί σε προσυγκέντρωση στις 9 το πρωί στην πλ. Κάνιγγος και στη συγκέντρωση στις 10 το πρωί στο Σύνταγμα.

Στην αγωνιστική της πρόσκληση, η ΠΑΣΕΒΕ τονίζει: «Ενώνουμε τη φωνή μας στον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, με την εργατική τάξη και το ΠΑΜΕ, τη φτωχομεσαία αγροτιά και την ΠΑΣΥ.

Οι κοινοί μας αγώνες με τους συμμάχους μας είναι μονόδρομος.

  • Ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που την συναποφάσισε με την Ευρωπαϊκή Ενωση, αλλά και των άλλων κομμάτων που υπηρετούν με συνέπεια την ίδια στην ουσία πολιτική για τη γιγάντωση των μονοπωλίων.
  • Ενάντια στη συμμετοχή της Ελλάδας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στη Β. Αφρική, στα Βαλκάνια, σε Αφγανιστάν, Ιράκ και αλλού, διεκδικώντας για τα ντόπια μεγαλοσυμφέροντα ένα κομμάτι από τη λεία, ποτισμένο από το αίμα των λαών.

Η ανάγκη για μαζικοποίηση των Συλλόγων και Σωματείων είναι επιτακτική.

Η ενίσχυση του αντιμονοπωλιακού προσανατολισμού του συνδικαλιστικού κινήματος των ΕΒΕ, ενάντια στην πλειοψηφία των συμβιβασμένων συνδικαλιστικών ηγεσιών ΓΣΕΒΕΕ - ΕΣΕΕ, που αποτελούν στήριγμα των μονοπωλίων, είναι αδήριτη ανάγκη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ