Πέμπτη 28 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΦΑΛΑΝΗ ΛΑΡΙΣΑΣ
Μεγάλες ελλείψεις στην Υγεία

Τη Δημοτική Κοινότητα Φαλάνης του Δήμου Λάρισας επισκέφτηκε ο Αντώνης Σκυλλάκος, βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ, συνοδευόμενος από τον Βασίλη Ζωγράφο, δημοτικό σύμβουλο Λάρισας, εκλεγμένο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στις συζητήσεις που είχε με τους τοπικούς συμβούλους ιδιαίτερα απασχόλησε το πρόβλημα της κατάργησης της παρουσίας γιατρού στην Κοινότητα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.

Ο Αντ. Σκυλλάκος σημείωσε ότι είναι απαράδεκτο, λόγω έλλειψης προσωπικού, να δημιουργούνται τέτοια κενά που πλήττουν τους 5.000 κατοίκους της Κοινότητας και υπογράμμισε πως με την πολιτική που εφαρμόζει το υπουργείο Υγείας, στο όνομα των γενικότερων περικοπών, υποβαθμίζονται σταθερά οι παρεχόμενες υπηρεσίες Υγείας.

Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ επισκέφτηκε το ΚΑΠΗ και το ιατρείο, όπου η αρμόδια γιατρός είπε ότι ακόμη και να επανέλθει το προηγούμενο καθεστώς - να υπάρχει παρουσία γιατρού 4 φορές τη βδομάδα - πάλι θα υπάρχει τεράστιο πρόβλημα.

Επισήμανε ότι δεν είναι δυνατόν να εξετάζονται από τους γιατρούς 95-100 ασθενείς ημερησίως, ενώ το προβλεπόμενο όριο είναι 25 και τόνισε πως χρειάζεται, οπωσδήποτε, νοσηλεύτρια να βοηθάει στη συνταγογράφηση, αίτημα που έχει υποβληθεί, εγγράφως, προς τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ