Παρασκευή 19 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δεν τα συντήρησαν οι τεχνικοί της «Ολυμπιακής»

Οι τεχνικοί της «Ολυμπιακής Αεροπορίας» (ΟΑ) επισημαίνουν ότι ουδέποτε συντήρησαν τα νεοαποκτηθέντα ελικόπτερα του ΕΚΑΒ, παρότι στο παρελθόν τεχνικοί και πιλότοι του ομίλου εταιριών της ΟΑ («Ολυμπιακή Αεροπλοΐα») συντηρούσαν και «πετούσαν» ελικόπτερα για λογαριασμό του ΕΚΑΒ.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ενωση Πτυχιούχων Τεχνικών Αεροπλάνων «Ολυμπιακής Αεροπορίας» (ΕΠΤΑΟΑ), τα μέλη της διαθέτουν εμπειρία, τεχνογνωσία και υψηλό επαγγελματισμό και θα μπορούσαν να συντηρούν τα συγκεκριμένα ελικόπτερα που χρησιμοποιεί σήμερα το ΕΚΑΒ αν τους είχε ζητηθεί, εφαρμόζοντας τα υψηλά πρότυπα συντήρησης, για τα οποία η ΟΑ έχει βραβευτεί διεθνώς.

Σημειώνεται ότι μέχρι τον περασμένο Ιούλη η αερομετακομιδή ασθενών γινόταν για λογαριασμό του ΕΚΑΒ με ελικόπτερα της «Ολυμπιακής Αεροπλοΐας», ενώ η επιλογή του ΕΚΑΒ να προχωρήσει στην προμήθεια δικών του ελικοπτέρων ήταν καθαρά πολιτική. Μάλιστα, ο διαγωνισμός που προκήρυξε καταγγέλθηκε ως «στημένος», καθώς η ανάδοχος εταιρία επί της ουσίας δεν ήταν η μειοδότρια, αλλά επιβλήθηκε καθ' υπαγόρευση της Ευρωπαϊκής Ενωσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ