Σάββατο 21 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πλατιά εξόρμηση στους εργαζόμενους και το λαό

Για την προβολή της πολιτικής πρότασης διεξόδου του ΚΚΕ

Πλούσια δραστηριότητα αναπτύσσουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ, στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης για την ανάδειξη των αιτιών της κρίσης και την πρόταση του ΚΚΕ για διέξοδο υπέρ του λαού. Στο πλαίσιο αυτό τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται:

Στην Καβάλα

Η ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για διέξοδο από την κρίση υπέρ του λαού, με εξειδικευμένη αναφορά στο ενεργειακό πρόβλημα της χώρας και της περιοχής, σήμερα Σάββατο 21 Μάη στις 6.30 μ.μ. στο «ΟΣΚΑΡ». Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ.

Στη Θεσσαλία
  • Σήμερα Σάββατο, στην παραλία Σκοπέλου, στις 8.30 μ.μ. με ομιλητή τον Απ. Νάνο, βουλευτή του ΚΚΕ.
  • Αύριο Κυριακή 22 Μάη, στις 11.30 π.μ., στην παραλία Σκιάθου με ομιλητή τον Απ. Νάνο, βουλευτή του ΚΚΕ.
  • Αύριο Κυριακή, ο Απ. Νάνος, βουλευτής του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη Σκιάθο, στις 12 το μεσημέρι, στην καφετέρια «ΜΕΛΤΕΜΙ» και στις 8 μ.μ. σε συγκέντρωση στην παραλία της Σκοπέλου.
Στην Κεντρική Μακεδονία
  • Σήμερα Σάββατο, στις 12 μ., περιοδεία στη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, με τον Θόδωρο Κυριακίδη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας.
  • Σήμερα Σάββατο, στις 6 μ.μ., περιοδεία σε Δορκάδα, Λαχανά και Ξυλούπολη Θεσσαλονίκης, με τον βουλευτή του ΚΚΕ, Αγγελο Τζέκη.
Στην Αμφιλοχία

Η ΚΟ Αμφιλοχίας του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη αύριο Κυριακή 22 Μάη στις 10 π.μ. (καφενείο Κορομηλά) για τις εξελίξεις στο χώρο της κτηνοτροφίας και τις θέσεις του ΚΚΕ. Εισήγηση θα κάνει ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης.

Εκδηλώσεις για τις διεθνείς εξελίξεις

Οι Νομαρχιακές Οργανώσεις της ΚΟ Πελοποννήσου του ΚΚΕ διοργανώνουν το επόμενο διάστημα πλήθος εκδηλώσεων με θέμα τις διεθνείς εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ. Στο πλαίσιο αυτό προγραμματίζονται:

  • Στην Αχαΐα, αύριο Κυριακή 22 Μάη, στις 7.30 μ.μ., στον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο Πάτρας, στην πλ. Ελευθερίας. Θα μιλήσει ο Χρ. Αγγελόπουλος, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου.
  • Στην Κεφαλονιά, αύριο Κυριακή 22 Μάη, στις 8.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο στο Αργοστόλι. Θα μιλήσει η Α. Τσώλου, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ