Κυριακή 21 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΘΗΝΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΤΤΙΚΗ
Παλλαϊκό ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ την Πέμπτη στα Προπύλαια

Ενώ συνεχίζονται με ρυθμό χιονοστιβάδας οι τραγικές αποκαλύψεις για το συνεχές έγκλημα κατά των λαών, στο πόδι βρίσκονται τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα και ιδιαίτερα στο Λεκανοπέδιο Αττικής, προκειμένου να φτάσει το κάλεσμα των Κομματικών Οργανώσεων στις συνοικίες, στους χώρους δουλιάς, στα σχολειά και στα νεολαιίστικα στέκια.

Η πρωτοβουλία διοργάνωσης παλλαϊκού αντιιμπεριαλιστικού συλλαλητηρίου την Πέμπτη 25 Γενάρη, στις 6.30 μμ, στα Προπύλαια, βρίσκει ήδη ευρύτερη απήχηση στα μέλη και τους οπαδούς όλων των κομμάτων, αφού εκφράζει γνήσια τη λαϊκή οργή και αγανάκτηση, τη λαϊκή διάθεση για αντίσταση στη δολοφονική πολιτική στα Βαλκάνια.

Ο αντιιμπεριαλιστικός αγώνας είναι τώρα αγώνας ζωής, υπογραμμίζουν στο κάλεσμά τους οι ΚΟ του ΚΚΕ και καλούν το λαό να πάρει μέρος στο συλλαλητήριο και να απαιτήσει: Την επιστροφή των Ελλήνων στρατιωτών και τη μετεγγραφή των Ελλήνων φοιτητών. Καμιά συμμετοχή, καμιά νέα εμπλοκή της χώρας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις. Να φύγουν οι βάσεις και τα πυρηνικά. Εξω το ΝΑΤΟ από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ, είναι το σύνθημα που ακούγεται από πόρτα σε πόρτα με τις προκηρύξεις και το «Ριζοσπάστη» στο χέρι σήμερα και κάθε μέρα.


ΣΕΛ.  6   -   9

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ