Τρίτη 7 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΔΙΕΘΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Χαιρετιστήριο μήνυμα προς το Πορτογαλικό ΚΚ

Χαιρετιστήριο μήνυμα απέστειλε η ΚΕ του ΚΚΕ προς το Πορτογαλικό ΚΚ για τις βουλευτικές εκλογές. Στο μήνυμα της ΚΕ του Κόμματος επισημαίνεται:

«Αγαπητοί σύντροφοι,

Δεχτείτε τον αγωνιστικό χαιρετισμό των Ελλήνων κομμουνιστών για τη σκληρή και δύσκολη εκλογική μάχη που δώσατε σε σύνθετες συνθήκες.

Το αποτέλεσμα που πέτυχε το Πορτογαλικό ΚΚ αναδεικνύει τους ισχυρούς δεσμούς του κόμματος με την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα. Σε συνθήκες καπιταλιστικής κρίσης, την ώρα που η αστική τάξη γενικεύει την αντεργατική επίθεσή της, οι εργατικές λαϊκές δυνάμεις προσμένουν από τους κομμουνιστές.

Αποδεικνύεται ότι η δράση του ΠΚΚ αποτελεί αναντικατάστατο στήριγμα για το λαό, για την ανάπτυξη ταξικά προσανατολισμένων αγώνων. Πιστεύουμε ότι αυτή η μάχη και το πλατύ άνοιγμα στο λαό θα βοηθήσει το Πορτογαλικό ΚΚ από καλύτερες θέσεις να οργανώσει τον αγώνα για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων κατά της αντιλαϊκής πολιτικής και της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, για το σοσιαλισμό. Το ΚΚΕ είναι αλληλέγγυο στον αγώνα σας.

Η ΚΕ του ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ