Σάββατο 25 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Διήμερο για Ελληνες και μετανάστες εργάτες

Με κεντρικό σύνθημα «Κοινός εχθρός, κοινός αγώνας, όπλο μας η αλληλεγγύη» διεξάγεται την ερχόμενη Παρασκευή και Σάββατο, 1 και 2 Ιούλη, το Πολιτικό Πολιτιστικό Διήμερο Ελλήνων και μεταναστών εργαζομένων από την Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ στο πάρκο «Φιξ» στα Πατήσια.

Το Διήμερο, που φέτος διοργανώνεται για 11η χρονιά, εντάσσεται στη γενικότερη δουλειά των κομμουνιστών με τους μετανάστες εργάτες, στην επιδίωξη της ενδυνάμωσης τόσο της ταξικής ενότητας και συσπείρωσης, όσο και της αντεπίθεσης ολόκληρης της εργατικής τάξης. Αλλωστε, στο χώρο των εκδηλώσεων κάθε χρόνο οι Ελληνες εργάτες έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν αναλυτικά με τους μετανάστες για τα κοινά τους προβλήματα, για την αιτία της μετανάστευσης και, πολύ περισσότερο, πώς θα ξεμπερδέψουν από τους εκμεταλλευτές τους.

Το διήμερο αποτελεί σταθμό στη δράση που αναπτύσσει το ΚΚΕ για τους μετανάστες, συνέχεια του καθημερινού αγώνα που δίνουν οι κομμουνιστές για την οργάνωση της εργατικής τάξης, την ταξική ενότητα ενάντια στους καπιταλιστές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ