Σάββατο 25 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

Αύριο Κυριακή 26.6.2011 διοργανώνουν τις παρακάτω εκδηλώσεις:

-- Η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Τρίπολης, ώρα 11 το πρωί στα Κανελλάκια Γορτυνίας, στο χώρο του μνημείου, εκδήλωση τιμής για την επέτειο της μάχης που έγινε εκεί ενάντια στα γερμανικά στρατεύματα και τους συνεργάτες τους. Λεωφορείο για την εκδήλωση θα αναχωρήσει από την κεντρική πλατεία Τρίπολης ώρα 9 το πρωί την ίδια μέρα.

-- Η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Ν. Σμύρνης διοργανώνει, στις 7 μμ, στην πλατεία Σκατζουράκη (9ης Μαΐου), την καθιερωμένη εκδήλωση προς τιμήν των Νεοσμυρνιωτών αγωνιστών του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα 1941-45.

-- Η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Καρδίτσας διοργανώνει, ώρα 11 το πρωί, εκδήλωση προς τιμήν των καβαλάρηδων της Ταξιαρχίας Ιππικού του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας. Η εκδήλωση γίνεται στο χώρο όπου ήταν το γνωστό στέκι των καβαλάρηδων, κοντά στα Λουτρά Καΐτσας Δομοκού.

-- Τα παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Αμφιλοχίας, Δ. Στερεάς, Ηπείρου και Ιονίων νήσων, τιμώντας την επέτειο της διήμερης μεγάλης μάχης της Αμφιλοχίας, που έδωσε η VIII Μεραρχία του ΕΛΑΣ κατά των Γερμανών κατακτητών, που κατέληξε στην κατάληψη της Αμφιλοχίας, διοργανώνουν εκδήλωση - πολιτικό μνημόσυνο, την Κυριακή 3 Ιουλίου 2011, ώρα 9.30 το πρωί στην Αμφιλοχία. Στα πλαίσια των φετινών εκδηλώσεων, που είναι αφιερωμένες στα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ, την Παρασκευή 1 Ιούλη, ώρα 9 μμ, στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Δήμου θα προβληθεί το βραβευμένο ντοκιμαντέρ της Αλίντας Δημητρίου «Η ζωή στους Βράχους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ