Τρίτη 5 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ

ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΟ: «Μέσα στο καλοκαίρι η κυβέρνηση πρέπει να υλοποιήσει πλήθος αποφάσεων και δεσμεύσεων, οι οποίες έχουν τεθεί ως όροι και προϋποθέσεις τόσο για την εκταμίευση της επόμενης 6ης δόσης (Σεπτέμβριος)» (από το κύριο άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

ΕΝΩΜΕΝΟΙ: «Θα δοθεί μια μεγάλη μάχη σε αυτόν τον τόπο (...) ισχυρότατες, ετερόκλητες δυνάμεις θα φροντίσουν με κάθε τρόπο να μας οδηγήσουν (...) ακόμη και σ' έναν ανοιχτό εμφύλιο πόλεμο. (...) Τα αστικά κόμματα πρέπει να αντιληφθούν ότι οφείλουν να σταθούν όρθια (...) Οι κ. Παπανδρέου και Σαμαράς, όπως και ο κ. Καρατζαφέρης, ο κ. Κουβέλης και η κ. Μπακογιάννη (...) οφείλουν τώρα άμεσα να βρουν ένα κοινό τόπο τουλάχιστον στο πώς θα προστατεύσουν τη δημοκρατία, τον νόμο και την τάξη» (από άρθρο στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΑΝΑΧΩΜΑ: «Είναι βέβαιο ότι κάποιοι επιχειρούν να εκμεταλλευτούν την αντίδραση και τον δικαιολογημένο θυμό των πολιτών (...) Είναι κατ' εξοχήν υπόθεση των πολιτικών και των κομμάτων. Που θα πρέπει να σηκώσουν ανάχωμα» (από το κύριο άρθρο στο ΒΗΜΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ