Παρασκευή 8 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΑΜΕ
Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Δημήτρη Αράπη

Σε συλλυπητήριο μήνυμά της η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ «εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τον απροσδόκητο και ξαφνικό θάνατο του συναγωνιστή Αράπη Δημήτρη.

Εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στη σύζυγό του Βασιλική Καραγιάννη - Αράπη, μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Ο Δημήτρης Αράπης υπήρξε συνεπής και ανιδιοτελής αγωνιστής, που ακούραστα, μαζί με τη συναγωνίστρια Βίκυ, συμμετείχε σ' όλες τις διαδηλώσεις, τις πορείες, τις συγκεντρώσεις, σ' όλους τους αγώνες του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, του ΠΑΜΕ, ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές του κεφαλαίου, της Ευρωπαϊκής Ενωσης και των κυβερνήσεών τους.

Οι ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ, ως ελάχιστο φόρο τιμής στο συναγωνιστή μας Δημήτρη Αράπη, του υποσχόμαστε ότι θα πολλαπλασιάσουμε τις προσπάθειες και θα εντείνουμε τους αγώνες μας και για να αποτρέψουμε τις αντεργατικές πολιτικές της κυβέρνησης, αλλά και για να φέρουμε πιο κοντά την κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, δηλαδή για να κάνουμε πράξη όλα εκείνα που γι' αυτά αγωνίστηκε με συνέπεια και ο συναγωνιστής μας Δημήτρης».

  • Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 14.00, στην Αγία Παρασκευή Φτέρης Αρτας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ