Παρασκευή 8 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΑΡΚΟ ΚΑΠΑΨ
Διακοπή εργασιών, ανησυχία κατοίκων

Την ανησυχία των κατοίκων έχει προκαλέσει η διακοπή (από τον Οκτώβρη 2010) των εργασιών ανακαίνισης στο πάρκο ΚΑΠΑΨ στους Αμπελοκήπους με χρήσεις Λέσχη Φιλίας, Κυλικείο, πολιτιστικές δραστηριότητες.

Οπως τονίζει σε επιστολή του προς το Δήμο Αθηναίων ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανω Αμπελοκήπων, η διακοπή έγινε έγινε παρά τις διαβεβαιώσεις του δημάρχου περί του αντιθέτου και ενώ το έργο συμπεριλήφθηκε και στον προϋπολογισμό του Δήμου για το 2011. «Η παραπέρα καθυστέρηση εγκυμονεί σοβαρό κίνδυνο για υποβάθμιση συνολικά του Πάρκου» σημειώνει μεταξύ άλλων ο Σύλλογος και ζητά «να συνεχιστούν οι εργασίες ώστε σύντομα να ολοκληρωθεί το έργο που ικανοποιεί βασικές κοινωνικές ανάγκες των κατοίκων».

Σημειωτέον ότι στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ ζήτησαν να βρεθούν τα χρήματα για να ολοκληρωθεί το έργο καθώς η υπόθεση του πάρκου αυτού κρατά πολλά χρόνια, να δοθεί ο λόγος στους κατοίκους και στον πρόεδρο του συλλόγου, για να θέσουν τα αιτήματά τους. Η δημοτική πλειοψηφία αρνήθηκε καν να συζητηθεί το θέμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ