Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΔΕΘ
Πλατιά εξόρμηση για την επιτυχία του

Σάββατο 10 Σεπτέμβρη, στις 6.30 το απόγευμα, στην πλατεία Αριστοτέλους

Μήνυμα πανεργατικού παλλαϊκού ξεσηκωμού και οργάνωσης της πάλης μαζί με το ταξικό κίνημα, μεταφέρουν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη και καλούν τον εργαζόμενο λαό σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στα εγκαίνια της ΔΕΘ, το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη, στις 6.30 το απόγευμα, στην πλατεία Αριστοτέλους.

Μέσα από περιοδείες που πραγματοποιήθηκαν χθες στα ΕΛΠΕ και στις μεταφορικές εταιρείες της Σίνδου, οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ κάλεσαν τους εργαζόμενους να αρνηθούν να πληρώσουν το χρέος που άλλοι δημιούργησαν και ωφελήθηκαν απ' αυτό. Να απορρίψουν τα καλέσματα συναίνεσης και αποδοχής της εφαρμογής του μνημονίου. Στο «αναπτυξιακό» μοντέλο της κυβέρνησης που στηρίζουν και οι άλλες πολιτικές δυνάμεις και υπηρετεί την ανταγωνιστικότητα του κεφαλαίου που περνάει πάνω από το πτώμα των εργατικών - λαϊκών δικαιωμάτων, να αντιπαραθέσουν τον αγώνα για τον άλλο δρόμο ανάπτυξης που θα υπηρετεί τις ανάγκες του λαού.

Να συμβάλουν ώστε να θεμελιωθεί η κοινωνική συμμαχία με τους αυτοαπασχολούμενους και τους μικρούς επαγγελματοβιοτέχνες της πόλης, με τους φτωχούς αγρότες, με τις γυναίκες και τους νέους της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων, που θα διεκδικήσει η εξουσία να περάσει στα χέρια της εργατικής τάξης και των συμμάχων της.

Οι εξορμήσεις συνεχίζονται καθημερινά στις γειτονιές και στους χώρους δουλειάς. Σήμερα τα στελέχη του ΠΑΜΕ θα περιοδεύσουν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», στο εργοστάσιο της «ΦΙΛΚΕΡΑΜ» και της «ΒΙΟΜΕ» και αύριο στα γραφεία του εμπορικού κέντρου COSMOS, και στα εργοστάσια «Βασικάλη» και «ΠΑΛΑΠΛΑΣΤ».

Προετοιμασίες στη Θεσσαλία

Σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο, στις 10 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη, καλεί η Γραμματεία Λάρισας του ΠΑΜΕ τα συνδικάτα, τους εργατοϋπάλληλους, τους άνεργους και τους συνταξιούχους του νομού. Η αναχώρηση από τη Λάρισα θα γίνει με λεωφορεία στις 3 μ.μ., από την οδό Καλλιθέας (δίπλα από τον Πηνειό - χώρος λαϊκής αγοράς). Στο Βόλο, τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 2 το μεσημέρι από το δημαρχείο.

Για την αγωνιστική άνοδο στη Θεσσαλονίκη προετοιμάζονται και οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ και των αγωνιστικών συσπειρώσεων της ΠΑΣΥ, της ΠΑΣΕΒΕ, του ΜΑΣ και της ΟΓΕ στους Νομούς Τρικάλων και Καρδίτσας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ