Πέμπτη 22 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΞΑΓΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΕ
Τα... 'σπασαν οι υποψήφιοι για ΠΑΟΚ

Το σίριαλ με τα επιχειρηματικά παιχνίδια που παίζονται για την εξαγορά κάποιων ελληνικών ποδοσφαιρικών ομάδων είχε και χτες αρκετά επεισόδια.

Στο επίκεντρο βρέθηκε η ομάδα του ΠΑΟΚ, όπου τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν άρδην όσον αφορά το ενδιαφέρον των δυο επιχειρηματιών Σαπχατζίζη - Φλωρίδη, που εμφανίστηκαν πριν δυο μήνες διεκδικώντας το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ. Η συνεργασία των δύο ανήκει πλέον στο παρελθόν, αφού με ανακοίνωσή του ο πρώτος επιτίθεται στον δεύτερο τον οποίο κατηγορεί για αναξιοπιστία. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Σαπχατζίδης επιβεβαιώνει ότι τα 500.000 ευρώ που είχαν μπει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα είχε καταβάλει ο ίδιος και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μετοχοποιηθούν στο γιο του, Δημήτρη. Επίσης κατηγορεί τον πρώτην συνεργάτη του ότι δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα τίποτε για να μαζέψει τα έγγραφα που χρειάζονται (και ενώ σήμερα λήγει η προθεσμία) για να αποδειχτεί η φερεγγυότητά του. Παράλληλα καυτηριάζει και την αξίωση του κ. Φλωρίδη να αποκτήσει εκείνος το διοικητικό έλεγχο της ΠΑΕ πριν καταβάλει χρήματα - έστω και ένα ευρώ - για την απόκτηση μετοχών.

  • Εξελίξεις υπήρξαν και στον Παναθηναϊκό, με την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη να επιβεβαιώνει την επικοινωνία του δικηγόρου Παναγιώτη Πετρόπουλου ως εκπρόσωπου του Σαουδάραβα Πρίγκηπα με το δικηγορικό γραφείο στο οποίο έχει «καταθέσει» τις μετοχές του. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, ο «Τζίγκερ» έθεσε διορία ως το απόγευμα σήμερα προκειμένου ο κ. Πετρόπουλος να έχει γραπτή εξουσιοδότηση ότι εκπροσωπεί τον υποψήφιο αγοραστή της ΠΑΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ