Πέμπτη 22 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ: «Αν η κυβέρνηση βρεθεί διχασμένη και χωρίς σαφή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, οι δρόμοι θα είναι δύο: είτε η άμεση προκήρυξη εκλογών με άδεια ταμεία είτε η αναζήτηση κοινού τόπου με τη Νέα Δημοκρατία, ενδεχομένως και με άλλα κόμματα (...) Η λογική και ο τρόμος για τα πραγματικά δεδομένα ίσως εντέλει οδηγήσουν τους κ. Παπανδρέου και Σαμαρά στον δρόμο της ευθύνης και της συναίνεσης αν αυτή η κυβέρνηση λιώσει από την πίεση από έξω και από μέσα» (από άρθρο στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ: «Το Δημόσιο θα ξηλωθεί. Και ίσως αυτό να μη φτάσει για να σωθούμε (...) οι ξένοι έχουν προεξοφλήσει τη χρεοκοπία (...) Με απλά λόγια, οδηγούμαστε σιγά σιγά προς μια πικρή κατάληξη» (από άρθρο στα ΝΕΑ).

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Τρομοκρατείται ο άνεργος που βλέπει πως οι ελπίδες για μελλοντική έστω εύρεση μιας θέσης εξανεμίζονται, αφού θα προστεθούν μερικές ακόμα χιλιάδες απολυμένοι από το Δημόσιο. Τρομοκρατούνται όσοι (...) ζουν με το φόβο της απόλυσης μέσω εργασιακής εφεδρείας. Τρομοκρατούνται οι συνταξιούχοι, βλέπουν ορατό το ενδεχόμενο μιας νέας δραματικής περικοπής των αποδοχών» (από άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ