Σάββατο 1 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΑΣ ΟΤΑ
Κάλεσμα έντασης του αγώνα

Σε ακόμα πιο μαζική μαχητική συμμετοχή στον αγώνα ενάντια στη βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης, καλούν με ανακοίνωσή τους οι ταξικές δυνάμεις, η ΔΑΣ ΟΤΑ, τους εργαζόμενους του κλάδου.

«Ολες αυτές τις μέρες, σημειώνει η ΔΑΣ, στις συνελεύσεις, καταλήψεις δημαρχείων, συγκεντρώσεις, πορείες, εκφράστηκε αποφασιστικά η διάθεση των εργαζομένων για αντίσταση ενάντια στη βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης. Συνεχίζουμε πιο δυναμικά». Αγώνας που από σήμερα και αύριο εκφράζεται με αποχή από τις εργασίες. Τη Δευτέρα ξημερώματα «στα γκαράζ, στα δημαρχεία, στον κάθε χώρο δουλειάς με καταλήψεις. Με γενικές συνελεύσεις, όσο το δυνατόν πιο μαζικές διαδικασίες, με συσκέψεις, με κάλεσμα μαζικών φορέων και συνδικάτων για κοινή δράση».

Η ΔΑΣ τονίζει την ανάγκη ενίσχυσης της μαζικής απειθαρχίας και ανυπακοής, της οργανωμένης πάλης για την άρνηση πληρωμής των χαρατσιών, τη διεκδίκηση σταθερής και μόνιμης εργασίας για όλους χωρίς όρους και προϋποθέσεις, καμία ιδιωτικοποίηση, κατάργηση των τροφείων, αποκλειστικά δημόσια δωρεάν κοινωνική πρόνοια με σύγχρονα κτίρια και το απαιτούμενο προσωπικό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ