Τρίτη 4 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Επεισόδια στα Εξάρχεια

Επεισόδια με πετροπόλεμο και βόμβες «μολότοφ», τα οποία διήρκεσαν περίπου τρεις ώρες, σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδό Ακαδημίας.

Στις 02.25, ομάδα αγνώστων επιτέθηκε με «μολότοφ» και πέτρες κατά διμοιρίας των ΜΑΤ, στη γωνία Ακαδημίας και Θεμιστοκλέους. Οι άγνωστοι έβαλαν στη συνέχεια φωτιά σε κάδους σκουπιδιών στους γύρω δρόμους. Αψιμαχίες με τις αστυνομικές δυνάμεις κράτησαν μέχρι και τις 05.30, χωρίς να γίνουν προσαγωγές ή συλλήψεις. Κατά τα επεισόδια προκλήθηκαν μικροζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Παράλληλα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα σημειώθηκε και περιστατικό εμπρησμού αυτοκινήτου σε άλλο σημείο κοντά στην πλατεία Εξαρχείων. Λίγο πριν ξεκινήσουν τα επεισόδια πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Εξαρχείων συναυλία συμπαράστασης και οικονομικής ενίσχυσης για τους συλληφθέντες που κατηγορούνται για συμμετοχή στην αυτοαποκαλούμενη οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας». Το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας συγκέντρωση και πορεία ενόψει της έναρξης της δίκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ