Τρίτη 4 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ευχαριστήριο από την Τουρκάλα αγωνίστρια

Με τη σφραγίδα και την υπογραφή του Αρείου Πάγου η Τουρκάλα αγωνίστρια Gulaferit Unsal στέλνεται τελικά στη Γερμανία, καθώς το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας μας έκαναν δεκτά τα δύο ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης σε βάρος της συνδικαλίστριας από τη γειτονική μας χώρα.

Με ανοιχτή επιστολή της, η Gulaferit Unsal ευχαριστεί τον ελληνικό λαό, τους φορείς, τα συνδικάτα αλλά και το ΚΚΕ για τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη που της επέδειξαν.

«Καταρχήν, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη συμπαράστασή σας. Στη χώρα σας ήρθα για να ζητήσω πολιτικό άσυλο. Εδώ και τρεις μήνες είμαι στη φυλακή, ενώ το δικαστήριο του Αρείου Πάγου αποφάσισε την έκδοσή μου στη Γερμανία». Η Τουρκάλα αγωνίστρια ζητάει επίσης να της χορηγηθεί πολιτικό άσυλο, ενώ προσθέτει ότι «παρ' όλη την καταπίεση και τις διώξεις, οι αγώνες των λαών του κόσμου για ανεξαρτησία, δημοκρατία και σοσιαλισμό, θα συνεχιστούν».

Να υπενθυμίσουμε ότι το ΚΚΕ εκδήλωσε έμπρακτα τη συμπαράστασή του προς την αγωνίστρια Τουρκάλα. Ακόμα, ΠΑΜΕ και «Δημοκρατική Συσπείρωση» με μια σειρά εκδηλώσεις και παρεμβάσεις συμπαραστάθηκαν στην Τουρκάλα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ