Τρίτη 4 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ληστεία στο αεροδρόμιο

Πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ ήταν η λεία της ληστείας που πραγματοποιήθηκε προχτές σε υποκατάστημα τράπεζας, μέσα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ατομο που ισχυρίστηκε ότι τηλεφωνεί από τα κεντρικά εταιρείας, τηλεφώνησε στο υποκατάστημα στο αεροδρόμιο και μίλησε με γυναίκα υπάλληλο, την οποία ενημέρωσε πως την Κυριακή θα πήγαιναν δύο υπάλληλοι της εταιρείας, προκειμένου να κάνουν κάποιες εργασίες ανακαίνισης. Ο ίδιος έδωσε τα στοιχεία των ατόμων που θα εκτελούσαν τις συγκεκριμένες εργασίες.

Στις 16.43, και αφού είχε κλείσει η τράπεζα για το κοινό, εμφανίστηκε ένας άνδρας με μπλε φόρμα, κρατώντας εργαλειοθήκη, ο οποίος έδειξε κάρτα της εταιρείας και έδωσε τα στοιχεία που είχαν δοθεί στο τηλεφώνημα. Μόλις του επετράπη η είσοδος, έβγαλε από την εργαλειοθήκη μέτρο και προσποιήθηκε ότι μετρούσε τους χώρους της τράπεζας. Οταν έφτασε στο χώρο που βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο, έβγαλε πιστόλι και ακινητοποίησε τους υπαλλήλους, ζητώντας τους το συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου.

Ο άνδρας άνοιξε το χρηματοκιβώτιο έβγαλε τρεις τσάντες από την εργαλειοθήκη και τις γέμισε με χρήματα, ενώ στη συνέχεια έδεσε τους υπαλλήλους και έφυγε με ένα ταξί. Η Ασφάλεια έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ