Κυριακή 9 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β` Εθνική
Ντέρμπι κορυφής στο Αιγάλεω

Ντέρμπι κορυφής για την 15η αγωνιστική της Β` Εθνικής, καθώς Αιγάλεω και Πανσερραϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Και οι δύο από τους πρωτοπόρους της Β` (που ισοβαθμούν με 27), που συγκρούονται στο Αιγάλεω, θέλουν την πολυπόθητη νίκη, που θα κάνει τους συγκάτοικους στο ρετιρέ της βαθμολογίας λιγότερους. Αντίθετα ο έτερος πρωτοπόρος Αθηναϊκός θα περάσει κατά πάσα πιθανότητα εύκολο απόγευμα στο Βύρωνα κόντρα στον Αγιο Νικόλαο, που τελευταία δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά.

Από την άλλη τόσο η Λάρισα όσο και τα Γιάννινα που ακολουθούν στη βαθμολογία κάνουν επικίνδυνες εξόδους σε Ρόδο (με Ιαλυσό) και Καρδίτσα (με την τοπική Αναγέννηση) αντίστοιχα. Οι γηπεδούχοι και στις δύο αναμετρήσεις μπορεί να βρίσκονται στα τελευταία σκαλιά του βαθμολογικού πίνακα, αυτό όμως θα είναι και το κίνητρο για τη συλλογή βαθμών.

Ο Παναιτωλικός, που φαίνεται να βρίσκει τη φόρμα του ύστερα από σειρά αποτυχημένων αποτελεσμάτων, υποδέχεται την Καλλιθέα, η οποία βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω (20). Ο Παναιγιάλειος φαίνεται να έχει και αυτός ένα ήσυχο απόγευμα κόντρα στον Εθνικό που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας παρέα με τον Πιερικό που υποδέχεται την Ελευσίνα. Οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν τον καλό τους εαυτό και αυτός ο αγώνας αναμένεται να είναι η αρχή. Τέλος στη Βέροια, η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου, που θέλει τη νίκη προκειμένου να ανέβει ακόμα πιο ψηλά από τη 10η θέση στην οποία βρίσκεται. Τέλος στη Νάουσα η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχτεί την Καλαμαριά.

Ολα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 15.00.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ