Σάββατο 12 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ
Συμπάθειες για Παπαδήμο...

Να υποστηρίξουν το έργο του καλεί τους Παπανδρέου - Σαμαρά - Καρατζαφέρη ο Δ. Παπαδημούλης

«Καταστρατήγηση της λαϊκής εντολής» χαρακτηρίζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τη συμπόρευση ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ., αναφέροντας ότι «η νέα κυβέρνηση Παπαδήμου θα κληθεί να ολοκληρώσει όσα καταστροφικά έπραξε για τους εργαζόμενους, τους νέους και τους συνταξιούχους η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ». Παρακάτω, καλεί τους «πολίτες της χώρες (...) να συνεχίσουν τους αγώνες για την ανατροπή της» και να μην επιδείξουν καμία ανοχή σε μια κυβέρνηση που δεν τους εκφράζει.

Επιβεβαιώνοντας ωστόσο ότι ο οπορτουνισμός έχει πολλά κεφάλια, για να αποπροσανατολίζει το λαό και να ελίσσεται για λογαριασμό του αστικού συστήματος, ο βουλευτής του σχήματος Δ. Παπαδημούλης επέμεινε και χτες να καλλιεργεί αυταπάτες για το ρόλο και την αποστολή της συγκυβέρνησης. Μιλώντας στο ρ/σ «Βήμα» δήλωσε ότι «οι θετικές αντιδράσεις των δανειστών από την επιλογή Παπαδήμου καταγράφονται στο Διεθνή Τύπο. Το θέμα είναι αν και πώς οι Παπανδρέου - Σαμαράς - Καρατζαφέρης θα την αξιοποιήσουν. Θα υποστηρίξουν το έργο του, υποδεικνύοντας ουσιαστική και δυναμικότερη αναδιαπραγμάτευση και ουσιαστικές αλλαγές στην πολιτική του μνημονίου ή θα του "τραβήξουν το χαλί" κάτω από τα πόδια, παίζοντας μικροπολιτικά συμφέροντα σε ένα μακράς διαρκείας προεκλογικό αγώνα;».

Επίσης, «το φωτοστέφανο που τεχνητά ορισμένοι επιδιώκουν να δημιουργήσουν γύρω από τον κ. Παπαδήμο λες και είναι ο Μεσσίας, περισσότερο κακό του κάνει, παρά καλό. Βάζουν τον πήχη τόσο ψηλά, που είναι περίπου βέβαιο ότι θα περάσει από κάτω»!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ