Τρίτη 29 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Αγροτική κινητοποίηση την Τετάρτη 7 του Δεκέμβρη

Αγροτική κινητοποίηση, με τρακτέρ κι άλλα αγροτικά μηχανήματα, οργανώνει, την Τετάρτη, 7 Δεκέμβρη, στις 11 το πρωί, στην κεντρική πλατεία της πόλης, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας. Για την καλύτερη οργάνωση της κινητοποίησης θα γίνει σύσκεψη αγροτικών συλλόγων και αγροτών σήμερα Τρίτη, στην οποία θα ληφθούν και μέτρα για τη συγκρότηση Λαϊκών Επιτροπών στα χωριά του νομού, που θα προωθήσουν, με οργανωμένο τρόπο, την άρνηση πληρωμής του χαρατσιού της ΔΕΗ για τ' ακίνητα.

Το συλλαλητήριο της Καρδίτσας αποτελεί την απαρχή των νέων αγροτικών αγώνων κατά της αντιαγροτικής πολιτικής της ΕΕ και των ελληνικών κυβερνήσεων, που θα επεκταθούν σ' όλη τη χώρα, θα κλιμακωθούν και θα κορυφωθούν με το πανελλαδικό, αγωνιστικό δεκαήμερο στα τέλη του Γενάρη.

Με τη μαζική και δυναμική συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις οι μικρομεσαίοι αγρότες θα στείλουν το μήνυμα πως είναι αποφασισμένοι να παλέψουν, με όλες τις δυνάμεις τους και με όλες τις μορφές πάλης, για την ανατροπή της ΚΑΠ της ΕΕ που οδηγεί σε ολοκληρωτικό ξεκλήρισμα την μικρομεσαία αγροτιά. Θα σηκώσουν τείχος ισχυρής αντίστασης στη χαρατσοεπιδρομή της κυβέρνησης - τρόικας, θα διεκδικήσουν κατώτερες εγγυημένες τιμές για τα αγροτικά προϊόντα και μείωση του κόστους παραγωγής. Ταυτόχρονα, θα προβάλουν την προοπτική μιας διαφορετικής αγροτικής ανάπτυξης, κόντρα στα συμφέροντα των μονοπωλίων, για την εξυπηρέτηση των λαϊκών αναγκών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ