Τρίτη 29 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ
Καμία αδράνεια και υπαναχώρηση

Σε συνθήκες βαθιάς και πρωτόγνωρης ύφεσης πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο οι εκλογές στα Επιμελητήρια της χώρας. Οι αγωνιστικές δυνάμεις των αυτοαπασχολούμενων και μικρών επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων δίνουν κι αυτή τη μάχη, που την εντάσσουν στη γενικότερη προσπάθειά τους ώστε να συσπειρωθούν οι αυτοαπασχολούμενοι και να δυναμώσει ο αντιμονοπωλιακός αγώνας.

Στην Αττική, η «Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση», που συσπειρώνεται στη ΠΑΣΕΒΕ, συμμετέχει στις δυο επόμενες εκλογικές διαδικασίες σε δυο σημαντικά Επιμελητήρια της Αθήνας, το Βιοτεχνικό και το Επαγγελματικό. Τονίζει ότι κάθε αδράνεια, υπαναχώρηση, υποχώρηση σε διλήμματα, αποβαίνει σε βάρος του εισοδήματος και της θέσης εργασίας των μικρών ΕΒΕ και δηλώνει ότι μοναδική λύση είναι ο αγώνας για την ανατροπή της πολιτικής που τα δίνει όλα στα μονοπώλια.

Οι εκλογές στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας πραγματοποιούνται την Παρασκευή 3, Σάββατο 4 και Κυριακή 5 του Δεκέμβρη. Στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας πραγματοποιούνται την Κυριακή 4 και τη Δευτέρα 5 του Δεκέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ