Παρασκευή 9 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΟΛΥΜΟΡΦΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
Επικίνδυνη ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΣ ακτινοβολία

Το πιο επικίνδυνο στοιχείο που προκύπτει, από όλα αυτά που συνέβησαν, είναι η... πολιτική ακτινοβολία, τόνισε στην τοποθέτησή του, κατά τη συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησης του ΚΚΕ στη Βουλή για την περίπτωση του πλουτωνίου στο Ασβεστοχώρι, ο βουλευτής του Κόμματος Γ. Χουρμουζιάδης, την ίδια στιγμή κατά την οποία η απάντηση της κυβέρνησης ήταν «άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε».

Με δυναμικές κινητοποιήσεις «υποδέχτηκαν» τον δολοφόνο του ΝΑΤΟ Χ. Σολάνα, χτες και προχτές, στο Βελιγράδι. Στο αντιΝΑΤΟικό συλλαλητήριο, όπου αντήχησε το σύνθημα «Λαοί των Βαλκανίων ενωθείτε, στους ιμπεριαλιστές αντισταθείτε», συμμετείχαν και Ελληνες κομμουνιστές από τη Θεσσαλονίκη.

Χτες, εξάλλου, οι Ελληνες φιλειρηνιστές έστειλαν το δικό τους μήνυμα αντίστασης από την Αθήνα, στη συγκέντρωση και συναυλία που οργάνωσε το ΕΚΑ και μαζικοί φορείς της Αθήνας στα Προπύλαια. Ταυτόχρονα, στη Λάρισα προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής οδού, εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για τη μεταφορά οχημάτων του ΝΑΤΟικού στρατού κατοχής από το Κόσσοβο στη Λάρισα.


ΣΕΛ.  6   -   12

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ