Τετάρτη 30 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Στην απεργία με το ΠΑΜΕ

Απεργιακό κάλεσμα στις εργαζόμενες, τις γυναίκες της μερικής απασχόλησης, της εκ περιτροπής εργασίας, της ανασφάλιστης δουλειάς, του μικρομάγαζου, της εφεδρείας, στις νέες της διά βίου κατάρτισης και της ανεργίας, απευθύνει η ΟΓΕ.

Στην ανακοίνωσή της η ΟΓΕ τονίζει: «Θα αφήσουμε τη συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ. να εφαρμόσει τα ψηφισμένα και να περάσει και νέα βάρβαρα μέτρα;

Θα τους αφήσουμε να συρρικνώσουν παραπέρα τους μισθούς, τις συντάξεις, να ξεχαρβαλώσουν κι άλλο τις εργασιακές σχέσεις, να επιβάλλουν νέους φόρους και χαράτσια;

Ως πότε θα ανεχόμαστε ο δικός τους πλούτος να εξαρτάται από τη δική μας φτώχεια, των οικογενειών μας, των παιδιών μας; Ως πότε οι θυσίες στο βωμό της ανταγωνιστικότητας των μονοπωλίων;».

Η ΟΓΕ καλεί τις γυναίκες της λαϊκής οικογένειας να συμβάλουν ώστε την 1ητου Δεκέμβρη «να νεκρώσουν όλοι οι χώροι δουλειάς και να ακουστεί δυνατά η φωνή μας από τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στους εκμεταλλευτές του μόχθου μας».

«Δεν έχουμε άλλη επιλογή», αναφέρει η ΟΓΕ. «Δεν θα σκύψουμε το κεφάλι στην κλιμάκωση του πολέμου εργοδοσίας, κυβέρνησης, ΕΕ. Μαζί με το ΠΑΜΕ και τις ριζοσπαστικές συσπειρώσεις της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ, του ΜΑΣ και της ΟΓΕ για ένα αποφασισμένο κίνημα ρήξης και ανατροπής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ