Τρίτη 13 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ «NEWSPHONE»
Συνεχίζονται οι απολύσεις

Με μπράβους επιχείρησε η εργοδοσία να αποτρέψει τη χτεσινή παρέμβαση του συνδικάτου

Μαζική παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν χτες το πρωί μέλη και στελέχη του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής Ν. Αττικής (ΣΕΤΗΠ) στην εταιρεία «Newsphone», στην Καλλιθέα ενάντια στο μπαράζ απολύσεων που έχει εξαπολύσει η εργοδοσία της τελευταίες μέρες. Μάλιστα, η εργοδοσία μετά την παρέμβαση του συνδικάτου το μεσημέρι προχώρησε σε ακόμα τρεις απολύσεις εργαζομένων.

Στο πλευρό του ΣΕΤΗΠ βρέθηκαν από το πρωί και μέλη της Λαϊκής Επιτροπής Καλλιθέας. Εξω από την εταιρεία συνδικαλιστές και εργαζόμενοι μοίρασαν ανακοίνωση στους εργαζόμενους και τους κάλεσαν να αντισταθούν στην επίθεση της εργοδοσίας, να συσπειρωθούν στο σωματείο τους να σταματήσουν να φοβούνται και να υποχωρούν, καθώς στόχος της εργοδοσίας στη Newsphone» είναι κανένας εργαζόμενος να μην «παλιώσει» και αποκτήσει δικαιώματα.

Παράλληλα, αντιπροσωπεία της διοίκησης του ΣΕΤΗΠ ζήτησε να συναντηθεί με την εργοδοσία η οποία προκλητικά είχε μαζέψει στην είσοδο του κτιρίου μπράβους - όπως καταγγέλθηκε από το ΣΕΤΗΠ - για να εμποδίσουν τους συνδικαλιστές να μπουν στο χώρο, κάτι που βεβαίως τελικά δεν έγινε κατορθωτό. Ωστόσο, η διοίκηση αρνήθηκε τη συνάντηση με το σωματείο.

Από την πλευρά του το ΣΕΤΗΠ ξεκαθάρισε ότι οι κινητοποιήσεις ενάντια στις απολύσεις θα κλιμακωθούν και σε αυτή την κατεύθυνση καλεί τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ