Τετάρτη 14 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΔΙΕΘΝΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Συμπαράσταση στον παλαιστινιακό λαό

Εκδήλωση συμπαράστασης στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού διοργανώνει την Κυριακή 18 Φλεβάρη, η Επιτροπή Ειρήνης Ανατολικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τους Δήμους Θέρμης, Μίκρας και Επανωμής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης. Θα παραβρεθεί και θα μιλήσει ο πρέσβης της Παλαιστινιακής Αρχής στη χώρα μας Α. Αμπντάλα, για «το παλαιστινιακό πρόβλημα και την ειρήνη στη Μέση Ανατολή».

Φορείς που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία είναι: Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγγελοχωρίου, Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσημερίου, Σύλλογος Γυναικών Αγ. Τριάδας, Πολιτιστικός Σύλλογος Τριλόφου, 4η ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μηχανιώνας και άλλοι.

Σε ανακοίνωση - κάλεσμά τους, οι διοργανωτές της εκδήλωσης σημειώνουν: «Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των Παλαιστινίων για ένα ελεύθερο και ανεξάρτητο κράτος, για επιστροφή των προσφύγων στις εστίες τους, αίτημα που αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμά τους. Εκφράζουμε την ανθρωπιστική μας αλληλεγγύη στο δοκιμαζόμενο αδούλωτο παλαιστινιακό λαό». Επίσης εκφράζουν την ελπίδα η εκδήλωση αυτή να γίνει μια ακόμη γέφυρα φιλίας και αλληλεγγύης ανάμεσα στους δύο λαούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ