Παρασκευή 13 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«ΛΑΡΚΟ»
Σε ξεσηκωμό καλεί το ΠΑΜΕ

Κάλεσμα στις διοικήσεις των σωματείων της ΛΑΡΚΟ να μην παζαρέψουν τα συμφέροντα των εργαζομένων και των οικογενειών τους απευθύνουν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στη ΛΑΡΚΟ, μετά και τις νέες αντεργατικές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ. και της διορισμένης διοίκησης (ξεπούλημα της επιχείρησης στο ντόπιο ή ξένο κεφάλαιο, συνοδευόμενο από αναδρομικές μειώσεις μισθών από το Νοέμβρη 2011, κατά 25% για το 2012 και 10% για το 2013).

Καλούν επίσης, τις διοικήσεις των σωματείων (πλειοψηφίες ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ) να ορίσουν άμεσα γενικές συνελεύσεις με αγωνιστικό πλαίσιο για συζήτηση και αποφάσεις και συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις στις 17 Γενάρη και στις συγκεντρώσεις ενάντια στη γενικευμένη επίθεση στα εργατικά δικαιώματα και στις κατακτήσεις, για την έκφραση αλληλεγγύης στους αγωνιζόμενους χαλυβουργούς.

Εκδήλωση του ΚΚΕ

Η ΚΟΒ Λάρυμνας του ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο, την Δευτέρα 16 Γενάρη, στη 1.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στην πύλη του εργοστασίου, με ομιλητή τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή του Κόμματος με θέμα: «Εξελίξεις στη ΛΑΡΚΟ - Πρόταση του ΚΚΕ». Στις 6 μ.μ. ο Γ. Μαρίνος θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη Λέσχη Εργαζομένων του οικισμού της ΛΑΡΚΟ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ