Παρασκευή 13 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΥΓΕΙΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΑΒ
Συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας

Από τη χτεσινή κινητοποίηση
Από τη χτεσινή κινητοποίηση
Υποσχέσεις για νομοθετική ρύθμιση, ώστε να πληρωθούν τα δεδουλευμένα που χρωστούν στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ υποσχέθηκε χτες ο υφυπουργός Υγείας Μιχάλης Τιμοσίδης σε συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους του Κέντρου, που είχαν πανελλαδική κινητοποίηση και συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας.

Ηδη απ' τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ κάνουν επίσχεση εργασίας για την καταβολή των δεδουλευμένων για τις εκτός έδρας μετακινήσεις μας από το Μάρτη του 2010, και για την εργασία μας κατά τις νυχτερινές ώρες και αργίες από το Σεπτέμβρη του 2011. Οι εργαζόμενοι μετά την απάντηση του υφυπουργού αποφάσισαν να συνεχίσουν την επίσχεση της εργασίας μέχρι την κατάθεση της σχετικής τροπολογίας, ενώ συγκεκριμένες αποφάσεις θα πάρουν σήμερα στη συνέλευση του Σωματείου.

Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ έκαναν προσυγκέντρωση στο Πεδίον του Αρεως και στη συνέχεια με πορεία, που συνοδεύτηκαν από ασθενοφόρα, κατευθύνθηκαν στο υπουργείο Υγείας με συνθήματα όπως: «Το ΕΚΑΒ παλεύει και θα νικήσει, την υγεία του λαού θα υπερασπίσει» και «αν δε δικαιωθούμε στ' ασθενοφόρα δεν θα μπούμε». Στη συγκέντρωση, που έγινε μπροστά στο υπουργείο Υγείας εκ μέρους του ΠΑΜΕ Υγείας Πρόνοιας χαιρέτισε η Λέττα Μεθωνιού, ζητώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και καταγγέλλοντας την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης στο χώρο της Υγείας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ