Σάββατο 11 Φλεβάρη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Προβοκάτσια ενάντια στο ΠΑΜΕ

Προβοκατόρικο δημοσίευμα στη γνωστή για το ρόλο της ενάντια στο ταξικό εργατικό κίνημα και τον αντιΚΚΕ ρόλο που παίζει, ιστοσελίδα «Preza.tv». Την ώρα των χτεσινών επεισοδίων ανάμεσα σε κουκουλοφόρους και ΜΑΤ στο Σύνταγμα, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ανάρτησε φωτορεπορτάζ με τίτλο: «Φωτογραφίες και videos από τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας» και συνεχίζει: «Βροχή από χημικά στο κέντρο της Αθήνας».

Ακριβώς από κάτω, έβαλαν φωτογραφίες με την εξής σειρά: 1. Φωτογραφία με κουκουλοφόρο να κρατά «μολότωφ» στο Σύνταγμα. 2. φωτογραφία από την πορεία του ΠΑΜΕ προς το υπουργείο Εργασίας στην Πειραιώς. 3. Φωτογραφία από τραυματία στο Σύνταγμα. 4. Φωτογραφία από διμοιρία των ΜΑΤ στο Σύνταγμα. 5. Φωτό από την απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

Η προβοκάτσια ολκής δεν σταματά εδώ. Κάποιος αναγνώστης έστειλε σχόλιο στην ιστοσελίδα, αναφέροντας ότι το ΠΑΜΕ δεν είχε καμία σχέση με επεισόδια, πως η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ήταν στην Ομόνοια και ακολούθησε πορεία στο υπουργείο Εργασίας στην Πειραιώς. Σε αυτό τον αναγνώστη απαντά κάποιος που θα τον ζήλευε και ο προβοκάτορας που έστησε το φωτορεπορτάζ και γράφει: «ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΦΩΤΟ, ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ!!-ΕΙΝΑ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ!!»

Αθλιοι προβοκάτορες!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ