Σάββατο 11 Φλεβάρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Μηνύματα αλληλεγγύης στο ΚΚΕ

Μηνύματα αλληλεγγύης στο ΚΚΕ για την πρωτοπόρα δράση του στο εργατικό κίνημα, φτάνουν στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του Κόμματος με αφορμή την κλιμάκωση των αγώνων της εργατικής τάξης στην Ελλάδα.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Μεξικού σημειώνει χαρακτηριστικά: «Χαιρετίζουμε την απόφασή σας να οργανώσετε αμέσως την απάντηση της τάξης ενάντια στο μαύρο μέτωπο, να αντιτάξετε το κόκκινο μέτωπο των αντιμονοπωλιακών, αντικαπιταλιστικών, αντιιμπεριαλιστικών δυνάμεων, της κοινωνικής συμμαχίας στο σκληρό ταξικό πόλεμο.

Με ιδιαίτερη προσοχή παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην χώρα σας και είμαστε έτοιμοι να εκφράζουμε την αλληλέγγυα δράση μας στο ΚΚΕ, στον αγώνα της εργατικής τάξης, της εργαζόμενης νεολαίας».

Η Επαναστατική Κομμουνιστική Ενωση της Γαλλίας στο δικό της μήνυμα σημειώνει: «Χαιρετίζουμε τη δράση του ΚΚΕ που οργανώνει τον αγώνα του λαού ενάντια στην εγκληματική επίθεση των μονοπωλίων, της ΕΕ, του ΔΝΤ, των κυβερνήσεων της πλουτοκρατίας. Η δράση αυτή αποτελεί για μας παράδειγμα όπως και για όλους τους λαούς της Ευρώπης. Πρέπει να αγωνιστούμε για την οικοδόμηση της αντιμονοπωλιακής συμμαχίας με μπροστάρη την εργατική τάξη στην προετοιμασία για τη μοναδική εναλλακτική λύση, την ανατροπή του καπιταλισμού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ