Τρίτη 11 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΑΙΔΕΙΑ
Κυκλοφόρησε ο «Οδηγητής»

«Πιο δυνατά, πιο δυναμικά στο νέο αιώνα», οι ΚΝίτες κι οι ΚΝίτισσες διακινούν τον «Οδηγητή», που ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο φύλλο του για το 2000.

Στον «Οδηγητή» του Γενάρη δημοσιεύεται ολόκληρη η ομιλία της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα, στην πολιτική συγκέντρωση της ΚΝΕ στο Σπόρτινγκ και η απόφαση του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ για τον Πολιτισμό. Επίσης, μια παρουσίαση της πρωτοβουλίας που πήρε το Γυμνάσιο - Λύκειο του Αϊ-Στράτη για να γνωρίσουν τα παιδιά τη μαρτυρική ιστορία του τόπου τους και του λαού μας, από τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σέρβο.

Ακόμα, σ' αυτό το φύλλο περιλαμβάνεται το δεύτερο μέρος του άρθρου για το ενιαίο δωδεκάχρονο υποχρεωτικό σχολείο, καθώς και άρθρα για τη λεγόμενη «ανωτατοποίηση» των ΤΕΙ, το «Σύμφωνο Σταθερότητας» και ρεπορτάζ για τους νέους εργαζόμενους, στρατευμένους, τις διεθνείς εξελίξεις, τον πολιτισμό, και τον αθλητισμό. Επίσης, περιλαμβάνει σχόλιο της ΚΝ ΗΠΑ για τη Σύνοδο του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου στο Σιάτλ, που σημαδεύτηκε από τη δυναμική συμμετοχή και της ίδιας μαζί με άλλες αντιιμπεριαλιστικές οργανώσεις, στις μεγάλες λαϊκές διαδηλώσεις διαμαρτυρίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ