Σάββατο 25 Φλεβάρη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Εταιρική ελεημοσύνη

Την προμήθεια 2.500 λίτρων πετρελαίου για κάθε ένα από 18 Ιδρύματα Πρόνοιας - κυρίως κέντρα αποκατάστασης - ανέλαβε ο ΟΠΑΠ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού. Η δωρεά έγινε στα πλαίσια της περίφημης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με «βάση τον επίσημο κατάλογο του υπουργείου Υγείας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθένα απ' αυτά».

Αυτό λοιπόν κι αν λέγεται μείωση της σπατάλης ή εξορθολογισμός των δαπανών στο χώρο της υγείας και της πρόνοιας όπως αρέσκεται να λέει συχνά πυκνά ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος: Κόβεις πρώτα τη θέρμανση, μετά βγαίνεις στη ζητιανιά, και ακολούθως εκθειάζεις την επιχειρηματική ευαισθησία για να δείξεις στην τρόικα, ότι είσαι ακόμα πιο μπροστά απ' τις δικές της υποδείξεις. Γι' αυτό και με τον εφαρμοστικό νόμο ξαποστέλνει την πρόνοια στο υπουργείο Εργασίας.

Οι εργαζόμενοι με τους αγώνες τους, όπως προχτές στα νοσοκομεία, στην πρόνοια και στο ΕΚΑΒ, αλλά και με την ψήφο τους στις εκλογές πρέπει να κόψουν το βήχα στα κόμματα της συγκυβέρνησης. Να ενισχύσουν το ΚΚΕ που παλεύει για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ