Κυριακή 25 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέο ρεκόρ στα Καλάβρυτα

Πολυδιάστατη η προβολή και ανάπτυξη του αθλητισμού και του πολιτισμού από τον ΣΕΠΟΚ-Ε

Δύο πρωταθλήτριες, δύο σύζυγοι των Γκραντ-Μάστερς Ιγκόρ Μιλαντίνοβιτς (Αννα-Μαρία Μπότσαρη, αριστερά) και του Βασίλη Κοτρωνιά (Ασπασία Γιαϊντζή)
Δύο πρωταθλήτριες, δύο σύζυγοι των Γκραντ-Μάστερς Ιγκόρ Μιλαντίνοβιτς (Αννα-Μαρία Μπότσαρη, αριστερά) και του Βασίλη Κοτρωνιά (Ασπασία Γιαϊντζή)
Συνεχίζεται η αλυσίδα των αξιόλογων και ποικίλων εκδηλώσεων του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων - Επαρχίας. Μετά το ρεκόρ του Τάκη Πανταβού που γράφτηκε στο βιβλίο Γκίνες, μετά την προβολή και παρουσίαση αθλητών από πολλά αθλήματα, καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων και η Αννα Φόνσου, επιστήμονες, όπως ο σκακιστής και ιατρός Χρήστος Κόκκορης, καθώς και πολλών άλλων δραστηριοτήτων, ο ΣΕΠΟΚΕ σε συνεργασία με τη Νομαρχία Καλαβρύτων, το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών και την ΕΣΟ διοργανώνει διήμερο φεστιβάλ (27-28 Φλεβάρη ξενοδοχείο «Φιλοξένια»), μέρος του οποίου αποτελεί και ο αγώνας «σιμουλτανέ» που θα δώσει η Ελληνίδα GM Αννα - Μαρία Μπότσαρη.

Ο αγώνας της Μπότσαρη θα καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ του Κινέζου GM Γε, όπου στο τέλος της προηγούμενης (31.12.2000) και στην αρχή της νέας χιλιετίας (1.1.2001) αντιμετώπισε (1004) χιλίους τέσσερις σκακιστές συγχρόνως!

Παράλληλα, θα υπάρχουν εκθέσεις ζωγραφικής και παιδικού βιβλίου, θα γίνουν διαλέξεις, εισηγήσεις, καθώς και μουσικές εκδηλώσεις.

* Πολύ κοντά στην άνοδο για την Α` Εθνική Κατηγορία ο Σκακιστικός Ομιλος Καλλιθέας και ο «Ζήνων» Γλυφάδας, μετά από τις νίκες τους, (φυσικά και μετά από την ήττα της ομάδας του Παπάγου από τα Ανω Λιόσια) επί της Εστίας Νέας Σμύρνης και Σύνδεσμο Αιγυπτιωτών Ελλήνων, στους ομίλους Αττικής της Β` Εθνικής.

* Για το Διασυλλογικό Κύπελλο (περιοχής Πελοποννήσου) ο ΝΟΚ «Ποσειδών» νίκησε τον «Νέστορα» Καλαμάτας με 4-0.

* Η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία πρόκειται σύντομα να μπει στο διαδίκτυο, μέσα από το οποίο θα δέχεται και θα στέλνει σκακιστικά θέματα από και προς ολόκληρο τον κόσμο. Για το σκοπό αυτό η ΕΣΟ καλεί όσους ενδιαφέρονται να συνεργαστούν για το σχεδιασμό της Σκακιστικής Ιστοσελίδας (WWW Chessfed gr) να υποβάλουν τις προτάσεις τους σε κλειστό φάκελο, στα γραφεία της ΕΣΟ μέχρι τις 2.3.2001.

Αλλες πληροφορίες, στην ΕΣΟ Λεωφόρο Συγγρού 25 τηλ. 9220.972 και 9221.465.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ