Κυριακή 25 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β ` ΕΘΝΙΚΗ
«Κόντρα» πρωτοπόρων

Το χαμένο έδαφος θα προσπαθήσουν να αναπληρώσουν σήμερα οι παίκτες του Εθνικού (φωτό από τον αγώνα με τον Πιερικό)

Sportidea

Το χαμένο έδαφος θα προσπαθήσουν να αναπληρώσουν σήμερα οι παίκτες του Εθνικού (φωτό από τον αγώνα με τον Πιερικό)
To ντέρμπι κορυφής μεταξύ του Εθνικού και του Πατραϊκού μονοπωλεί το ενδιαφέρον στη σημερινή 19η αγωνιστική της Β` Εθνικής. Οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη προκειμένου να βρεθούν και πάλι στην κορυφή του πίνακα, μια θέση που την κατέλαβε ο Πατραϊκός ύστερα από τα άτυχα αποτελέσματα των πρώτων. Η τεχνική ηγεσία πάντως των «κυανολεύκων» ελπίζει πως η νίκη επί της Βέροιας την περασμένη Κυριακή έχει ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών. Από το παιχνίδι θα απουσιάσουν οι τρεις τιμωρημένοι - Κωνσταντίνου, Πέτροβιτς και Δημόπουλος. Μειονέκτημα πάντως για τον Εθνικό είναι η έλλειψη σταθερής έδρας και μέχρι την ώρα που γραφόταν το κείμενο η έδρα του παιχνιδιού παρέμενε άγνωστη. Από την άλλη, η ομάδα της Πάτρας θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι, έτσι ώστε να συνεχίσει να παραμένει μόνη πρώτη και να οδηγήσει την κούρσα του πρωταθλήματος. Αλλωστε οι εμφανίσεις της μέχρι τώρα δείχνουν πως συνεχίζει μέσα στους στόχους της από τον πρώτο χρόνο της στη Β' Κατηγορία.

Ο Ατρόμητος φιλοξενείται στη Νάουσα από την ομώνυμη ομάδα και φιλοδοξεί στο θετικό αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και παράλληλα να είναι κοντά στους πρωτοπόρους. Οι γηπεδούχοι ισοβαθμούν με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης στην 7η θέση και θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν το... καλό τους πρόσωπο στην έδρα τους και να πάρουν τη νίκη, που θα τους ανυψώσει βαθμολογικά.

Να διατηρηθεί στην πρώτη θέση θα προσπαθήσει σήμερα ο Πατραϊκός

Sportidea

Να διατηρηθεί στην πρώτη θέση θα προσπαθήσει σήμερα ο Πατραϊκός
Το Μαρκό δοκιμάζεται στο Μενίδι, απέναντι στον Αχαρναϊκό. Οι γηπεδούχοι, που έχουν εκμεταλλευτεί όσο καλύτερα γίνεται την έδρα τους, υποδέχονται το Μαρκό, οι παίχτες του οποίου ακόμα και μακριά από το γήπεδό τους παρουσιάζονται εξίσου δυνατοί. Αυτό που μπορεί να επηρεάσει τους φιλοξενούμενους είναι η αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας.

Οι δύο ομάδες που συγκατοικούν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, Αναγέννηση Καρδίτσας και Κοζάνη συγκρούονται σήμερα στην Καρδίτσα. Οι γηπεδούχοι, που θέλουν ακόμα περισσότερα θα διεκδικήσουν τη νίκη από την Κοζάνη, ενώ οι αντίπαλοί τους θα προσπαθήσουν για το καλύτερο, ακόμα κι αν δεν τα καταφέρνουν και τόσο καλά μακριά από την έδρα τους.

Στη Λαμία η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τον Κιλκισιακό που μετά τη νίκη του επί του Ιάλυσου θα επιδιώξει άλλη μια επιτυχία, ακόμα και εκτός έδρας. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη προκειμένου να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις του πίνακα.

Στη Θεσσαλονίκη, οι Αμπελόκηποι αντιμετωπίζουν τη Χαλκηδόνα. Οι παίκτες της ομάδας από τη συμπρωτεύουσα επιδιώκουν τους τρεις βαθμούς που θα προσθέσουν ελπίδες στις ήδη υπάρχουσες για τη σωτηρία τους. Στην αντίπερα όχθη, η Χαλκηδόνα, που συμπληρώνει την πρώτη εξάδα, παρουσιάζεται δυνατή ακόμα και εκτός έδρας και με το όπλο αυτό είναι πιο πιθανό να φύγει νικήτρια.

Τέλος στην «ουρά» της βαθμολογίας, μετά την ήττα από τον Κιλκισιακό, ο Ιάλυσος θα αντιμετωπίσει τον Πιερικό. Οι Ροδίτες υποδέχονται τον 17ο του πίνακα και θα κυνηγήσουν τη νίκη που θα τους βοηθήσει περισσότερο ψυχολογικά απ' ό,τι βαθμολογικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ