Πέμπτη 8 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Πέμπτη:

-- Στις 7 π.μ. στα ΕΛΤΑ Χαλανδρίου θα περιοδεύσει ο Σπ. Χαλβατζής.

-- Στις 10.30 π.μ. ο βουλευτής του ΚΚΕ Θ. Ιγνατιάδης θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο «Παπανικολάου», όπου θα συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ. στην Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων θα περιοδεύσει η Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Εθνικής Τράπεζας πραγματοποιεί, στις 5 μ.μ., συγκέντρωση με θέμα: «Οχι σε όλα τα ναρκωτικά. Το νέο νομοσχέδιο Κώδικας Ναρκωτικών και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Π. Κατηφές, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Αύριο Παρασκευή:

-- Στις 10 π.μ. ο βουλευτής του ΚΚΕ Γ. Ζιώγας θα επισκεφθεί τους εργαζόμενους στο Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας.

-- Η ΚΟΒ Πειραιά της Αχτίδας Χρηματοπιστωτικού πραγματοποιεί σύσκεψη, στις 4.30 μ.μ., στα γραφεία της ΝΟ Πειραιά (Καραΐσκου 119) με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις, οργάνωση της πάλης, η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Π. Κατηφές, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

Την Κυριακή 11/3:

-- Σε πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Πρέβεζα στην αίθουσα «ΟΑΣΗ» και ώρα 5.30 μ.μ. θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η Αχτιδική Επιτροπή Κοκκινιάς - Κορυδαλλού - Ρέντη του ΚΚΕ διοργανώνει στις 11 π.μ., συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα: «Μιλώντας στα παιδιά μας για την οικονομική κρίση». Θα μιλήσει ο Κ. Ιωαννίδης, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πλειάδες» (Λεωφόρος Γρ. Λαμπράκη και Ταξιαρχών, Κορυδαλλός). Στο χώρο θα υπάρχει δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά.

-- Στις 11 π.μ. στον Αλιμο, στο Πολιτιστικό Κέντρο, Λ. Ιωνίας 96, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ και ομιλητή τον Γ. Μαυρίκο, μέλος της ΚΕ.

-- Σε εκδήλωση της ΚΟ Πρέβεζας του ΚΚΕ στην αίθουσα «ΟΑΣΗ» θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ