Τετάρτη 14 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καταγγέλλει σύλληψη στελέχους του Κόμματος

Την αναίτια και τραμπούκικη σύλληψη του Μάκη Σπυράτου, μέλους της ΝΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης του ΚΚΕ, που χωρίς καμιά κατηγορία κρατήθηκε χθες το πρωί στο Αστυνομικό Τμήμα, μην παρέχοντάς του ούτε το δικαίωμα να τηλεφωνήσει και αφέθηκε ελεύθερος μετά από τρεις ώρες, καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η ΝΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης του ΚΚΕ και καλεί σε μαζική παρουσία στην παράσταση διαμαρτυρίας στην Αστυνομία για σήμερα, στις 8.30 το πρωί.

Στην ανακοίνωση, μεταξύ άλλων σημειώνεται: «Στόχος τους δεν είναι να φοβίσουν το ΚΚΕ, αυτό ξέρουν ότι δεν μπορούν να το καταφέρουν. Στόχος τους είναι η τρομοκράτηση του λαού, για να μπορούν ανενόχλητοι να συνεχίσουν το έργο τους. Αυτό το έργο είναι η υλοποίηση των μνημονίων από την κυβέρνηση του Μαύρου Μετώπου (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ), που θα οδηγήσει μαζικά το λαό στην απόλυτη φτώχεια και εξαθλίωση από τη μια και θα εξασφαλίσει την κερδοφορία του κεφαλαίου από την άλλη.

Το ΚΚΕ καλεί τον κεφαλονίτικο λαό να καταδικάσει κάθε τέτοια ενέργεια. Να εμπιστευτεί τη δύναμή του. Να δώσει δυναμική απάντηση και στις επερχόμενες εκλογές, ενισχύοντας το ΚΚΕ, αδυνατίζοντας τα κόμματα του ευρωμονόδρομου. Δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από ανίσχυρες αστικές κυβερνήσεις. Αντίθετα, η αστική τάξη και οι υπηρέτες της, πρέπει κάθε μέρα να τρομοκρατούνται από τη δύναμη της εργατικής τάξης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ