Τρίτη 10 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ

ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ: «Σύμφωνα με ρεπορτάζ του πρακτορείου EFE σε αυτόν τον ένα χρόνο Μνημονίου στην Πορτογαλία έχουν χαθεί 100.000 θέσεις εργασίας και για το 2012 η πρόβλεψη είναι να χάσουν τη δουλειά τους άλλες 40.000 εργαζόμενοι» (το θέμα στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ: «Με τις αναγωγές το ΠαΣοΚ φθάνει περίπου στο 17% και η ΝΔ στο 25% (...) Το ΠαΣοΚ στις υποβαθμισμένες συνοικίες, όπως στη Δυτ. Αττική και στη Β' Πειραιώς, είναι τρίτο κόμμα, με πρώτο το ΚΚΕ και δεύτερη τη ΝΔ. Στα κομματικά επιτελεία (...) ελπίζουν ότι η κάλπη θα αναβαθμίσει τα ποσοστά τους (...) Αν δεν το πετύχουν θα ανοίξει η πόρτα του φρενοκομείου» (το θέμα στο ΒΗΜΑ).

ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ: «Πολλά είναι τα ξενοδοχεία, ιδιαίτερα στα νησιά, που θα κρατήσουν κλειστές τις πόρτες τους λόγω έλλειψης ζήτησης (...) μουδιασμένες εκτιμήσεις και για την καλοκαιρινή σαιζόν (...) ο κ. Φουντουλάκης διευθυντής της Ενωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου (....) επιρρίπτει τις ευθύνες στην κακή πολιτική από πλευράς πολιτείας (...) ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Πάρου - Αντιπάρου Τάκης Αμπατζής (...) πρόβλημα θεωρεί τα ακριβά ακτοπλοϊκά εισιτήρια (...) Οπως αναφέρει ο πρόεδρος της Ενωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας Θράκης Βύρων Θεολόγης επτά στους δέκα ταξιδιώτες προτιμούν πλέον τις φθηνές λύσεις έως 200-250 ευρώ των οδικών διαδρομών (...) τα τουριστικά πρακτορεία έχουν χάσει τους επί πολλά χρόνια καλύτερους πελάτες τους, δηλαδή τους δημοσίους υπαλλήλους και τους υψηλο-συνταξιούχους» (το θέμα στη ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ).

ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ: «Πού χάθηκε η κοινωνική αλληλεγγύη που χαρακτήριζε τους εργατικούς αγώνες;» (στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ