Σάββατο 21 Απρίλη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ ΥΓΕΙΑΣ - ΠΡΟΝΟΙΑΣ
Καταγγέλλει τρομοκρατική μετακίνηση συνδικαλίστριας

Σε ανακοίνωσή του, το ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας καταγγέλλει «την τρομοκρατική μετακίνηση της συνδικαλίστριας Κατερίνας Καλαμπάκα από το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Οι Αγιοι Ανάργυροι».

Μετά την πραγματοποίηση των κρίσεων, η συνδικαλίστρια, για χρόνια μέλος του ΔΣ του νοσοκομείου, προάχθηκε σε τομεάρχισσα. Με απόφαση όμως του διοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας, που πάρθηκε μέσα στις εορταστικές ημέρες, η συνδικαλίστρια του ΠΑΜΕ πρέπει να μετακινηθεί σε άλλο νοσοκομείο, δεκάδες χιλιόμετρα από τον τωρινό χώρο εργασίας και τον τόπο κατοικίας της.

Η απόφαση αυτή εντάσσεται στη λογική της τρομοκράτησης κάθε εργαζομένου που τολμάει να αντιστέκεται στα βάρβαρα μέτρα της συγκυβέρνησης του μαύρου μετώπου, αλλά και στα πλαίσια της "ενιαίας διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων". Επιβάλλεται, δηλαδή, από την πολιτική που ακολουθείται στο χώρο της Υγείας (μείωση κλινών, συγχωνεύσεις νοσοκομείων, πάγωμα προσλήψεων) που σαν στόχο έχει οι υγειονομικοί να είναι φθηνοί και ευέλικτοι, μεταφερόμενοι από τμήμα σε τμήμα και από μονάδα σε μονάδα, προκειμένου να καλύψουν τις τεράστιες τρύπες που δημιουργεί η ίδια η πολιτική των κομμάτων του κεφαλαίου στο δημόσιο σύστημα Υγείας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ