Παρασκευή 4 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ: «Τα νοικοκυριά στην Ολλανδία χρωστούν πλέον 2,5 φορές το ετήσιο εισόδημά τους, που είναι το υψηλότερο ποσοστό στην ευρωζώνη» (στα ΝΕΑ).

ΤΑ ΦΙΛΟΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ: «Καλό θα ήταν οι πολιτικοί αρχηγοί, των υπεύθυνων τουλάχιστον κομμάτων, να αποφεύγουν τις "κορώνες" και τις ακραίες τοποθετήσεις (...) οι υπερβολικές δεσμεύσεις περί μη συνεργασίας με άλλα κόμματα, καθώς και η τεχνητή πόλωση, υπονομεύουν την αναπόφευκτη εξέλιξη της επόμενης ημέρας, δηλαδή την εθνική συνεννόηση και τη συνεργασία των φιλευρωπαϊκών κομμάτων ευθύνης που θα βρεθούν στη νέα Βουλή (...) να έχουν κατά νου την επόμενη ημέρα και την πολύ μεγάλη πιθανότητα να κληθούν από κοινού να κυβερνήσουν τη χώρα σε μία από τις πιο δύσκολες περιόδους που έχει περάσει μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο» (από το κύριο άρθρο στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΟΙ ΠΛΕΡΕΖΕΣ: «Οι πληροφορίες που διαρρέουν από τα δύο μεγαλύτερα κόμματα λένε πως η προσπάθεια συσπείρωσης των ψηφοφόρων τους δεν αποδίδει όσα ήλπιζαν (...) το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεν αποκομίζουν τα οφέλη εκείνα που θα συνέβαλαν στη μεγάλη άνοδο των ποσοστών τους (...) Είναι βέβαιο ότι η οργή θα επηρεάσει αποφασιστικά την έκβαση της κυριακάτικης αναμέτρησης» (από το κύριο άρθρο στο ΕΘΝΟΣ).

Ο ΑΣΦΑΙΡΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ: «Ο πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος φρόντισε, χθες, να στείλει πολλαπλά μηνύματα με πολλούς αποδέκτες (..) έθεσε τα κόμματα αλλά και τους πολίτες προ των ευθυνών τους (...) ο λαϊκισμός και η εκδήλωση οργής είναι δύο θανάσιμα αμαρτήματα, που οι πολίτες έχουν χρέος να αποφύγουν για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες δύο ετών. Οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν την επομένη των εκλογών στην περίπτωση ακυβερνησίας και παράτασης της αβεβαιότητας ίσως να μην έχουν γίνει επαρκώς αντιληπτοί, αλλά είναι τεράστιοι και απειλούν την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας» (από το κύριο άρθρο στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ