Τετάρτη 28 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΤΕΡΕΑ - ΕΥΒΟΙΑ
Αγωνιστικές πρωτοβουλίες παντού

Πληθαίνουν οι αντιδράσεις για το ασφαλιστικό και στη Στερεά Ελλάδα και Εύβοια. Συνδικάτα, συνδικαλιστές και μαζικοί φορείς αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες ενημέρωσης των εργαζομένων, επιδιώκουν τη συσπείρωση και την οργάνωση του αγώνα για την υπεράσπιση της κοινωνικής ασφάλισης.

Το Εργατικό ΚέντροΦωκίδας με απόφαση του Γενικού Συμβουλίου απευθύνει κάλεσμα προς τους εργατοϋπαλλήλους, στους επαγγελματίες και τους αγρότες, στους νέους και τις νέες, στους ανέργους, στα σωματεία και στους φορείς για τη συμμετοχή τους στη σύσκεψη που θα γίνει την Κυριακή 4 Μαρτίου και ώρα 10.30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Αμφισσας, με σκοπό την οργάνωση της πάλης και τη συγκρότηση Επιτροπής Αγώνα. Επίσης, το ΕΚΦ προωθεί κείμενο συγκέντρωσης υπογραφών, ενάντια στην κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης, που θα κατατεθεί στην κυβέρνηση και τα κόμματα.

Παρόμοιες συσκέψεις οργανώνουν η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών σήμερα στις 5 το απόγευμα (στο Εργατικό Κέντρο Θήβας) και την Πέμπτη 1 Μάρτη στις 6.30 το απόγευμα το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς στα γραφεία του.

Επίσης, στη Φθιώτιδα συγκαλείται σύσκεψη σωματείων και συνδικαλιστών με πρωτοβουλία του σωματείου εργαζομένων στη Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης Αποχέτευσης Λαμίας, την Πέμπτη 1 Μάρτη για τη συγκρότηση Επιτροπή Πρωτοβουλίας.

Τέλος, στην Εύβοια η Επιτροπή Πρωτοβουλίας που έχει ήδη συγκροτηθεί καλεί σε σύσκεψη την Τετάρτη 7 Μάρτη, στις 7 το απόγευμα (στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας).

Προετοιμάζεται επίσης και η οργάνωση συλλαλητηρίων στις 14 Μάρτη τουλάχιστον στις πρωτεύουσες των νομών Εύβοιας, Βοιωτίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ