Τετάρτη 28 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ
Συγκροτούνται πλατιές επιτροπές αγώνα

Με πρόσκληση του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου, πραγματοποιείται σήμερα στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Βέροιας, σύσκεψη - συζήτηση, με θέμα «Οι εξελίξεις στο ασφαλιστικό σύστημα». Εχουν προσκληθεί σωματεία, αγροτικοί σύλλογοι και συνεταιρισμοί, συνδικαλιστές, επαγγελματοβιοτέχνες, συνταξιούχοι, νέοι και άνεργοι, με σκοπό το συντονισμό της δράσης, για να δοθεί «ενιαία αγωνιστική απάντηση στην επίθεση της κυβέρνησης».

Με σκοπό τη συγκρότηση Επιτροπής Αγώνα για το ασφαλιστικό, γίνεται επίσης αύριο, Πέμπτη, στις 6 μ.μ., σύσκεψη στην Κομοτηνή, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

Την Παρασκευή, εξάλλου, στις 6.30 μ.μ. πραγματοποιείται σύσκεψη στην Κοζάνη, στο Εργατικό Κέντρο.

Στο μεταξύ, την περασμένη Πέμπτη πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας μεγάλη σύσκεψη σωματείων και συνδικαλιστών και συγκροτήθηκε 15μελής Επιτροπή Αγώνα, που στη σύνθεσή της συμμετέχουν και γνωστά ηγετικά συνδικαλιστικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της ΝΔ.

Η επιτροπή έχει καταρτίσει πρόγραμμα περιοδειών και άλλων κινητοποιήσεων, που η υλοποίησή του αρχίζει στις 2 Μάρτη, για την προετοιμασία συγκέντρωσης και συλλαλητηρίου στην κεντρική πλατεία της πόλης στις 14 Μάρτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ