Τετάρτη 23 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Εκλογές από τη Δευτέρα

Θα διεξαχθούν έως την Κυριακή 3 Ιούνη

Από τη Δευτέρα 28 Μάη μέχρι την Κυριακή 3 Ιούνη, οι εμποροϋπάλληλοι της Θεσσαλονίκης, ψηφίζουν για την ανάδειξη νέου ΔΣ και αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία (ΟΥΙΕ) και το ΕΚΘ. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της Ενωσης Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης. Οι εμποροϋπάλληλοι μπορούν να ψηφίζουν:

Δευτέρα 28 Μάη, Τετάρτη 30 Μάη και Παρασκευή 1 Ιούνη, από τις 2.30 μ.μ. έως τις 10.30 μ.μ.

Τρίτη 29 Μάη και Πέμπτη 31 Μάη από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ. και από τις 5.30 μ.μ. έως τις 10.30 μ.μ..

Την Κυριακή 3 Ιούνη από τις 10.30 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Την ίδια μέρα, κάλπη θα στηθεί και στην Περαία Θεσσαλονίκης, από τις 2.30 μ.μ. έως τις 6 μ.μ.

Σε μαζική συμμετοχή στις εκλογές καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου η Ενωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης. Σε ανακοίνωσή της σημειώνει: «Βιώνουμε όλοι τη βάρβαρη επίθεση στα δικαιώματά μας, μισθολογικά - εργασιακά - ασφαλιστικά. Με αυτή την πείρα να οδηγηθούμε στις κάλπες στις 17 Ιούνη. Ομως, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών, όποια και να είναι η κυβέρνηση, είτε κεντροδεξιά, είτε κεντροαριστερά, θα παραμείνουν οι απαιτήσεις των πολυεθνικών, των επιχειρηματικών ομίλων, των μεγαλεμπόρων για μεγαλύτερα κέρδη. Οι εργαζόμενοι θα αντιμετωπίσουμε, απολύσεις, ανεργία, νέες επώδυνες μειώσεις στους ήδη πενιχρούς μισθούς μας, παραπέρα ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας. Με την ομοσπονδία μας (ΟΙΥΕ) όπου έχουν την πλειοψηφία οι παρατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ να προτείνει σήμερα στα αφεντικά μείωση των μισθών μας κατά 12%.

Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε είναι αναγκαίο να οργανώσουμε τον αγώνα, να δυναμώσουμε το σωματείο, να αλλάξουμε τους συσχετισμούς στην ΟΙΥΕ και στο ΕΚΘ, συμμετέχοντας στις εκλογές του Σωματείου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ