Τετάρτη 12 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Πρόβλημα η... γρίπη

Ο Ολυμπιακός «κρεβατωμένος» υποδέχεται την Μπούντοσνοστ

Στάζει μέλι για τον Ρόμπινσον ο Γιάννης Ιωαννίδης
Στάζει μέλι για τον Ρόμπινσον ο Γιάννης Ιωαννίδης
Δεν του έφθαναν τα προβλήματα με το γήπεδο τον Γιάννη Ιωαννίδη, του ήρθαν και οι ιώσεις του Τάρλατς και του Ρόμπινσον. Και όλα αυτά πριν από το σημερινό αγώνα με τη γιουγκοσλαβική Μπούντοσνοστ (21.15 ΑΛΦΑ) για την 2η αγωνιστικής της Β` φάσης της Ευρωλίγκα. Εναν αγώνα που για άλλη μια φορά οι «ερυθρόλευκοι» θα αναγκαστούν να τον δώσουν μακριά από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα. Και αυτό γιατί αυτή την περίοδο το ΣΕΦ χρησιμοποιείται από τους αθλητές του στίβου που κάνουν προετοιμασία. Αυτό το γεγονός έχει εξοργίσει τόσο τους διοικούντες της ομάδας όσο και τον προπονητή Γιάννη Ιωαννίδη που δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο θέμα. «Αυτό που συμβαίνει στον Ολυμπιακό είναι απαράδεκτο. Εχουμε γήπεδο ή δεν έχουμε; Χρόνια ολόκληρα ο στίβος έκανε προπόνηση μαζί με τον Ολυμπιακό. Ξαφνικά θυμήθηκαν ότι είναι πρωταθλητές και πρέπει να προετοιμαστούν. Από το 1991 που ήρθα στον Ολυμπιακό αυτό συνέβαινε. Τώρα ξαφνικά αποφάσισαν να μπει αρένα και στο μήκος και ο διάδρομος 60 μέτρων» τόνισε μεταξύ άλλων ο Ελληνας τεχνικός.

Οσον αφορά τα προβλήματα της ίωσης που αντιμετωπίζουν οι Βούκσεβιτς, Παπανικολάου και Ρόμπινσον, ο πρώτος για τέταρτη συνεχή ημέρα συνεχίζει να ταλαιπωρείται, ενώ ο Παπανικολάου απουσίασε από τη χτεσινή προπόνηση. Οπως επισήμανε ο Γιάννης Ιωαννίδης, ελπίζει να τους έχει σήμερα στον αγώνα. Οσον αφορά τώρα τους Ρόμπινσον, που αγωνίστηκε με 39 πυρετό στον αγώνα με το Ηράκλειο και Τάρλατς, που αντιμετώπισε πρόβλημα στο πόδι του αναμένεται να μετάσχουν κανονικά σήμερα. Μάλιστα, η υπερπροσπάθεια που έκαναν στον αγώνα του Σαββάτου ανάγκασε τον Γιάννη Ιωαννίδη να πλέξει το εγκώμιο των δυο παικτών, που τόνισε ότι και οι δυο υπερέβαλαν τον εαυτό τους και έβαλαν την ομάδα πάνω από όλα.

Για τους Γιουγκοσλάβους ο προπονητής του Ολυμπιακό σχολίασε ότι είναι μια ομάδα που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αφού τρέχει πολύ... «Είναι μια ομάδα που παίζει γρήγορο μπάσκετ και η δύναμή της είναι στην περιφέρεια. Μέσα στο καλάθι υπάρχει ο γνωστός Τόπιτς, που και αυτός βγαίνει μακριά από το καλάθι. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και ο Τομάσεβιτς που παίζει μέσα στη ρακέτα και πηγαίνει στα επιθετικά ριμπάουντ. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε καλή προσωπική άμυνα για να μην τους δώσουμε ελεύθερο σουτ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ