Τετάρτη 12 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΑΤΣ
Αρχίζουν τα δύσκολα

Ο Τσαρτσαρής ατού σήμερα του Περιστερίου
Ο Τσαρτσαρής ατού σήμερα του Περιστερίου
Με στόχο να καθαρίσουν από σήμερα την υπόθεση πρόκριση που θα τους δώσει το δικαίωμα να περάσουν στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης και οι τρεις ελληνικές ομάδες που μετέχουν στο Κύπελλο Κόρατς ρίχνονται στη μάχη των πρώτων αγώνων για τη φάση των «16».

Ο Αρης που αγωνίζεται στην Τουρκία και το Μαρούσι που κοντράρεται στο Ισραήλ κόντρα στη Χάποελ Γκαλίλ Ελιόν, θα προσπαθήσουν να βάλουν τις βάσεις ώστε να εκμεταλλευτούν άριστα τις ρεβάνς που θα γίνουν στις έδρες τους. Αντίθετα, το Περιστέρι έχει κάπως πιο δύσκολη αποστολή, αφού υποδέχεται την Εστουντιάντες και θα πρέπει από σήμερα να εξασφαλίσει μια νίκη με ικανή διαφορά για τον επαναληπτικό στην Ισπανία.

ΡΤΤ ΑΝΚΑΡΑ-ΑΡΗΣ (18.30 ΕΤ 3)

Χωρίς τον Γιάννη Γάκη στη σύνθεσή του που τέθηκε νοκ άουτ για ένα μήνα, αλλά και χωρίς ξένους, ο Αρης των χιλίων φετινών προβλημάτων θα προσπαθήσει να πάρει ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα για τη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης. Ο Χρήστος Μαγκώτσιος, παρά την ήττα από τον Ηρακλή, δε χάνει την αισιοδοξία του, τονίζοντας ότι η ομάδα μπορεί να φύγει από την Αγκυρα με το αποτέλεσμα που επιθυμεί. Οσον αφορά την Ανκαρα, θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι μια τουρκική ομάδα με σλοβενική μηχανή. Και αυτό γιατί τη δύναμή της τη στηρίζει σε τρεις παίκτες από τη Σλοβενία και συγκεκριμένα στους Γιάκοτνικ, Κράλιεβιτς, και Γιούρκοβιτς.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ (18.30 ΕΤ 1)

Μπορεί ο Αργύρης Πεδουλάκης να δήλωσε ότι αν μπορούσε θα άλλαζε τη σημερινή αντίπαλο της ομάδας του, όμως ο προπονητής του Περιστερίου επισήμανε ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50. «Αντιμετωπίζουμε την ποιοτικότερη ομάδα και την πιο ισχυρή μέχρι σήμερα. Οι Ισπανοί έχουν το πλεονέκτημα έδρας και την εμπειρία. Γι' αυτό θα πρέπει να προσέξουμε πολύ στο πρώτο παιχνίδι. Εμείς έχουμε την επιθυμία για διάκριση και την καλή ψυχολογία από την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες»τόνισε ο Ελληνας τεχνικός που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον Παπαμακάριο που δεν προπονήθηκε και με τον Μικ που υποφέρει από ίωση.

ΧΑΠΟΕΛ ΓΚΑΛΙΛ ΕΛΙΟΝ-ΜΑΡΟΥΣΙ

Τον τρόπο να ξαναγυρίσει στις επιτυχίες αναζητεί σήμερα στο Ισραήλ το Μαρούσι που τον τελευταίο καιρό στο πρωτάθλημα παρουσιάζει ένα «άσχημο πρόσωπο» γνωρίζοντας τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τονίζει ότι η ομάδα πήρε το μάθημα της και πλέον θα πρέπει να δείξει το καλό της εαυτό. Οσον αφορά το παιγνίδι με τους Ισραηλινούς, ο Ελληνας τεχνικός τόνισε ότι η Χάποελ είναι πολύ καλή ομάδα, όμως το Μαρούσι έχει τις πιθανότητες να βρεθεί στη φάση των «8». Κάτι που αν αυτό συμβεί θα είναι μεγάλη επιτυχία για το Μαρούσι σύμφωνα με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ