Τετάρτη 12 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γ` ΕΘΝΙΚΗ
Δοκιμάζεται ο Ακράτητος

Ανοίγει η αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Γ` Εθνικής και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον πρωτοπόρο Ακράτητο, που βρίσκεται στη μετά-Παθιακάκη περίοδο και αντιμετωπίζει στο Λεωνίδιο την τοπική ομάδα. Οι Αθηναίοι θέλουν τη νίκη προκειμένου να μείνουν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία.

Το Μαρκό υποδέχεται τη Νίκη Βόλου, που θέλει να αναρριχηθεί στη βαθμολογία, ενώ οι γηπεδούχοι επιδιώκουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης μήπως και μειώσουν τη διαφορά από τη δυάδα της κορυφής. Στην Κοζάνη η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τους Λύκους, που βρίσκονται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις. Από την άλλη, εύκολο απόγευμα λογικά θα περάσει ο Ποσειδών Μηχανιώνας απέναντι στον Εδεσσαϊκό, ενώ στο ντέρμπι ουραγών η Καρδίτσα υποδέχεται το Κερατσίνι σε αγώνα «ζωής και θανάτου» αφού και οι δύο θέλουν τη νίκη προκειμένου να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη. Τέλος, η Δόξα Βύρωνα υποδέχεται τον Κιλκισιακό. Οι αγώνες αρχίζουν στις 15.00. Η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο με το παιχνίδι Χαλκηδόνας-Θεσπρωτού (15.00) και ολοκληρώνεται την ερχόμενη Κυριακή με τις συναντήσεις Νεάπολης-Ατρομήτου (15.00) και Αγερσανί-Ναυπακτιακού (13.30).

Η βαθμολογία: Ακράτητος 39, Ναυπακτιακός 37, Μαρκό και Λύκοι 26, Ατρόμητος 24, Αγερσανί και Κοζάνη 23, Νίκη Βόλου, Κιλκισιακός 21, Λεωνίδιο και Ποσειδών Μ. 20, Νεάπολη 19, Εθνικός Κατ. 16, Θεσπρωτός και Εδεσσαϊκός 15, Χαλκηδόνα, Απόλλων Κρ. Βρ. 14, Κερατσίνι 13, Δόξα Β. 12 και ΑΟ Καρδίτσας 11.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ