Παρασκευή 25 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «PHONE MARKETING»
Γλέντι για την ενίσχυση του απεργιακού αγώνα

Σήμερα στις 9 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας (ΚΕΠ)

Γλέντι οικονομικής ενίσχυσης του απεργιακού αγώνα των εργαζομένων στην επιχείρηση «Phone marketing» (τηλεφωνικό κέντρο) οργανώνουν σήμερα, Παρασκευή, στις 9 το βράδυ το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής Ν. Αττικής και η Λαϊκή Επιτροπή Νέας Ιωνίας. Το γλέντι θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας (ΚΕΠ, Πατριάρχου Ιωακείμ 4).

Οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση δίνουν εδώ και 65 μέρες έναν παλικαρίσιο απεργιακό αγώνα, ενάντια στην προσπάθεια της εργοδοσίας να επιβάλει την εκ περιτροπής απασχόληση του ενός 8ωρου τη βδομάδα με μισθό - ψίχουλα των 140 ευρώ το μήνα. «Ο αγώνας τους - σημειώνει το ΣΕΤΗΠ - δείχνει τι δρόμο πρέπει να ακολουθούμε οι εργαζόμενοι. Αντί να κρατήσουν στάση αναμονής ή να περιμένουν "κάποιον άλλον να κάνει κάτι γι' αυτούς" να τους βγάλει από τη δύσκολη θέση, οι εργαζόμενοι στην «Phone marketing» με αποφάσεις διαδοχικών γενικών συνελεύσεων απεργούν και περιφρουρούν την απεργία τους».

Το ΣΕΤΗΠ υπογραμμίζει ότι «ο αγώνας των συναδέλφων απεργών της "Phone marketing" είναι δύσκολος και μακροχρόνιος. Για να μπορέσουν να συνεχίσουν ανυποχώρητα είναι απαραίτητη η βοήθεια από τους εργαζόμενους του κλάδου. Καλούμε τους συναδέλφους εργαζόμενους σε όλο τον κλάδο, αλλά και ολόκληρη την εργατική τάξη να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους με ενίσχυση είτε οικονομική είτε υλική». Σε αυτήν την κατεύθυνση, η είσοδος στο γλέντι για την ενίσχυση του απεργιακού ταμείου είναι στα τρία ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ