Παρασκευή 25 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΥΓΕΙΑ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ»
Οι εργαζόμενοι γύρισαν την πλάτη στη φιέστα

Με την υπογραφή του ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας εκφράστηκε η αντίδραση των εργαζομένων στο νοσοκομείο «Αγία Ολγα» στην προεκλογική φιέστα της παράδοσης του πολυτομικού αξονικού τομογράφου απ' τον ΟΠΑΠ. Η Επιτροπή του ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας στο «Αγία Ολγα» ανάρτησε πανό που έγραφε: «Να καταργηθεί κάθε επιχειρηματική δράση στην Υγεία. Να μην καταργηθεί ή συγχωνευτεί καμία μονάδα Υγείας. Καμία απόλυση προσωπικού».

Ο αξονικός τομογράφος που χαρίστηκε απ' τον ΟΠΑΠ, στα πλαίσια της διαβόητης εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, λειτουργεί εδώ και ένα τρίμηνο και έχει εκτελέσει 2.100 τομογραφίες. Ωστόσο όμως οι προεκλογικές ανάγκες επέβαλαν και τη χτεσινή φιέστα.

Σε ανακοίνωσή της, η Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών επισημαίνει τα εξής: «Την ώρα που ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΕΕ με τις επιταγές του ΣΕΒ μας πετσοκόβουν μισθούς και συντάξεις, αφήνουν τα παιδιά μας άνεργα, μας χρεοκοπούν, εμπορευματοποιούν παραπέρα την Υγεία, βάζουν τους ασθενείς να πληρώνουν όλο και περισσότερα για νοσηλεία - φάρμακα - εξετάσεις, συγχωνεύουν - καταργούν νοσοκομεία, τμήματα, κέντρα υγείας και ακολουθούν και απολύσεις. Την ώρα που κλέψανε από όλα τα νοσοκομεία το 70% των αποθεματικών με το "κούρεμα" των ομολόγων έρχονται και στήνουν προεκλογικές φιέστες, καυχώνται για τις δωρεές του λεγόμενου κοινωνικού εταιρισμού που στην πραγματικότητα είναι λεφτά του ελληνικού λαού, δικά μας λεφτά. Γυρίστε τους τη πλάτη σε αυτούς και τα τσιράκια τους σε κάθε χώρο δουλειάς. Καταδικάστε τα κόμματα του κεφαλαίου και τις δυνάμεις που καλλιεργούν αυταπάτες ότι μέσα στην ΕΕ μπορούν να ξημερώσουν καλύτερες μέρες. Απομονώστε τους, είναι επικίνδυνοι. Ερχονται χειρότερα. Οι εργαζόμενοι έχουμε τη δύναμη. Το κέρδος σκοτώνει την Υγεία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ