Τετάρτη 11 Ιούλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΡΑΣΗ ΛΑΪΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

ΤΟΥΜΠΑ

Με πορεία στους δρόμους που ξεκίνησε από την Αγία Βαρβάρα, ο εργαζόμενος λαός που συσπειρώνεται στη Λαϊκή Επιτροπή Τούμπας, χθες βράδυ, σάλπισε κάλεσμα ξεσηκωμού ενάντια στα χαράτσια και τη φοροληστεία. Με τα πανό και τα συνθήματα, κάλεσαν το λαό να μπει στο δρόμο του οργανωμένου αγώνα και να συμμετέχει μαζικά στην παράσταση διαμαρτυρίας που θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 9.30 π.μ., στην Εφορία της Τούμπας.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Κινητοποίηση στο ΙΚΑ Παγκρατίου πραγματοποίησαν χτες το πρωί μέλη των Λαϊκών Επιτροπών Βύρωνα - Καισαριανής, διαμαρτυρόμενοι για τη δραματική κατάσταση στο χώρο της Υγείας, στο Φάρμακο, ενώ χιλιάδες άνεργοι παραμένουν χωρίς ασφάλιση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Δεκάδες οικογένειες και συνταξιούχοι από την περιοχή, με σοβαρά προβλήματα Υγείας, παραμένουν χωρίς ιατροφαρμακευτική κάλυψη γιατί δεν έχουν να πληρώσουν τα φάρμακα που χρειάζονται. Πολλοί από αυτούς εξέφρασαν το φόβο τους για τη δραματική κατάσταση στην οποία έχουν βρεθεί που ενδέχεται στο μέλλον να έχει σοβαρές συνέπειες στην υγεία τους. Από την πλευρά τους, τα μέλη των Λαϊκών Επιτροπών, τόνισαν σε όλους την ανάγκη που υπάρχει οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι νέοι άνθρωποι να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους και να παλέψουν μέσα από σωματεία, Λαϊκές Επιτροπές, για πλήρη κρατική χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ, των νοσοκομείων, των ασφαλιστικών ταμείων, των Κέντρων Υγείας, επιστροφή των αποθεματικών των Ταμείων, δωρεάν εξετάσεις, φάρμακα σε χαμηλοσυνταξιούχους, μικροεπαγγελματίες.

Ανάλογη κινητοποίηση στο ΙΚΑ, πραγματοποίησαν χθες και τα μέλη της Λαϊκής Επιτροπής του Αγίου Δημητρίου.

ΓΑΛΑΤΣΙ

ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

Εξόρμηση στην Εφορία Γαλατσίου πραγματοποίησαν χθες μέλη της Λαϊκής Επιτροπής 5ου-6ου Διαμερίσματος για την φοροεπιδρομή της κυβέρνησης που κυριολεκτικά στραγγίζει οικονομικά κάθε εργατικό λαϊκό σπίτι. Στις συζητήσεις με τον κόσμο, φάνηκε η έντονη ανησυχία τους. Οπως έλεγαν χαρακτηριστικά, όχι μόνο χαράτσια δεν έχουν να πληρώσουν αλλά ούτε τα βασικά για την επιβίωσή τους. Τα μέλη της Λαϊκής Επιτροπής κάλεσαν τον κόσμο να βγάλει κρίσιμα συμπεράσματα για τις εξελίξεις σε βάρος του που, όπως είπαν, ολοένα θα διογκώνονται όσο ο λαός δεν αντιδρά ενάντια στις επιδιώξεις της κυβέρνησης και της ΕΕ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Επικροτεί το ...«μπουρλότο» στη δημόσια υγεία (2013-04-24 00:00:00.0)
Κινητοποιήσεις για τα λαϊκά προβλήματα (2012-07-06 00:00:00.0)
Ανάγκη για άμεση οργάνωση της πάλης (2012-07-04 00:00:00.0)
Παρέμβαση για τις εξελίξεις σε Υγεία - Φάρμακο (2012-07-04 00:00:00.0)
Ενθετο στο 2ο Ανάλγητα και αντιεπιστημονικά μέτρα (1996-02-06 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ