Τετάρτη 7 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΠΕΤΡΟΛΑ
Σύσσωμο το Θριάσιο στην αυριανή κινητοποίηση

Από την προηγούμενη μεγάλη κινητοποίηση των κατοίκων του Θριάσιου
Από την προηγούμενη μεγάλη κινητοποίηση των κατοίκων του Θριάσιου
Με αισιοδοξία, αγωνιστική διάθεση και πρωτοφανή συσπείρωση, οι κάτοικοι του Θριάσιου, με επικεφαλής την Επιτροπή Αγώνα και την Τοπική Αυτοδιοίκηση της περιοχής, προετοιμάζονται για την αυριανή νέα μεγάλη εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά των επεκτάσεων της ΠΕΤΡΟΛΑ.

Οπως είναι γνωστό, ύστερα από πρόσκληση της Επιτροπής Αγώνα, όλοι οι κάτοικοι του Θριάσιου πρόκειται αύριο να βρεθούν στο πόδι, κλείνοντας τα μαγαζιά τους, τα σχολεία τους, τις Νομαρχιακές και Δημοτικές Υπηρεσίες, ενώ στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν μεγάλη συγκέντρωση στην Πλατεία Ηρώων της Ελευσίνας, στέλνοντας σαφέστατο μήνυμα και προς την κυβέρνηση και προς τον Ομιλο Λάτση: Οι επεκτάσεις της ΠΕΤΡΟΛΑ δε θα γίνουν!

Οπως επισημαίνει η Επιτροπή Αγώνα σε ανακοίνωσή της, η ανταπόκριση των πολιτών στη νέα κινητοποίηση ξεπερνά κάθε προσδοκία, ενώ πέφτει στο κενό η προσπάθεια του προπαγανδιστικού μηχανισμού της ΠΕΤΡΟΛΑ, ο οποίος, με τη διασπορά ψεύτικων και παραπλανητικών φημών, επιχείρησε τις τελευταίες μέρες να σπείρει την ηττοπάθεια στους κατοίκους, εμφανίζοντας τον αγώνα κατά των επεκτάσεων ως μάταιο...

Με την ίδια ανακοίνωση, η Επιτροπή Αγώνα, απηχώντας την Πάνδημη κατακραυγή των κατοίκων της περιοχής:

  • Καλεί την κυβέρνηση να αναλογιστεί τις ευθύνες που αναλαμβάνει και να μην προχωρήσει σε καμιά διαδικασία αδειοδότησης της ΠΕΤΡΟΛΑ.
  • Καθιστά αποκλειστικά υπεύθυνους τους υπουργούς ΠΕΧΩΔΕ Κ. Λαλιώτη και Ανάπτυξης Ν. Χριστοδουλάκη για οποιοδήποτε Ατύχημα Μεγάλης Εκτασης συμβεί από δω και στο εξής στην περιοχή του Θριάσιου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ